Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mamahoteles pasikkal igazából mi a bajuk a nőknek?
Egyedülálló vagyok, dolgozom is, így tudok spórolni is. Miért kéne egyedül albérletben bohóckodnom?
F/30
De hát nem random másokkal lakik, hanem a családjával. Szerintem is az évi 1-1,5millió forint félrerakás többet ér, mint az, hogy tök egyedül élj, abban az esetben, ha otthon minden rendben, nincs emiatt irreálisan messze a munkahely, besegít a háztartásba, és nemcsak anyagilag, hanem lenyírja a füvet, bevásárol, takarít, amit kell.
És így azt a pénzt, amit albi mellett félre tudna tenni, növelheti.
Ha belegondolsz, keres valaki mondjuk 400ezer forintot. Az albi 120+10 közösköltség tök átlagos ár Budapesten. Az havonta 130ezer forint, amit megtakarít (vegyük úgy, hogy a rezsibe is beleszál). Azzal, hogy otthon lakik még olyan költségek is csökkennek, amit a takarításra költene az ember, mert rikta az olyan család, ahol minden forintot le kell számolni, szóval vehetünk kb 150-t, amit megpsórol azzal, hogy a szerető családjával él. Albiban félfe tudna tenni kb 100ezret, így, hogy otthon lakik havi 250-t tud félrerakni. 1 év után be tudja fektetni a pénzt, lekötni, megtakarítási számlát nyitni, vállalkozást indítani vagy tőzsdézni stbstb. De ha csak a számláján is hagyja, 3 év alatt 3,6 millió helyett 9 milliója van. Ez a nem mindegy. De persze a nagy önállóság tuti jobb az albiban. Nyilván ez alól kivétel, akinek ilyen-olyan okokból tényleg muszáj elköltöznie otthonról. Erre írták a lepontozottak, hogy nem logikus csak azért kivenni egy albit, hogy ki legyen véve, ha otthon minden klappol.
N
"Legyen sok pénze a pasinak, csak az számít!"
Nem. Legyen nagyjából azonos szinten velem. Ne legyen sokkal gazdagabb, mert azzal meg én nem tudok anyagilag lépést tartani.
Namost azért, ha valaki 18 évesen egyetem mellett nekiáll dolgozni az huszon-iksz éves korára már simán összeszed egy önerőt, amit ha megpótol hitellel, akkor már lehet saját lakás és akkor szabad a pálya. Szóval annyira nem lehetetlen. Persze akkor már nem árt mellé egy kocsi sem, illetve hogy arra a pár nap szabira valami egzotikus helyre vigye a kiválasztottat.
Mondjuk azért ez is egy jó szelektáló tényező a lányoknak, hogy a pasinak mennyi szabadsága van. Ha mondjuk főnök és vannak csicskái, akkor amellett, hogy sokat keres, még a nőre is lesz ideje.
Tehát nem lehetetlen összehozni, de dolgozni kell érte. Ahogy a nőkért is...:DDDDDD
19/L
28! Köszönjük ezt az őszinteségi rohamot! Erről beszélünk, mikor a nők pénzéhsége szóba kerül, legyen főnök, legyen pénzes, legyen sok szabadsága, legyen kocsija, legyen wellness stb.
Legalább te őszinte vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!