Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mamahoteles pasikkal igazából mi a bajuk a nőknek?
Egyedülálló vagyok, dolgozom is, így tudok spórolni is. Miért kéne egyedül albérletben bohóckodnom?
F/30
"a társadalmi megítélése ennek miért milliószor rosszabb, mint mikor egy nő él a szüleivel akár középkorúan is. Miért a különbség? Ez utóbbit sokan "teljesen természetesnek" veszik, utóbbi viszont "gáz"."
Én azt nem értem, hogy miért nem érted itt most épp te, hogy ez tőled függ. Ennek nem a társadalmi megítélése más, hanem a férfiak elvárásai mások. Nekem zéró véleményem van a nőkről, akik otthon laknak, mert engem a férfiak érdekelnek. Ha összebeszéltek, holnaptól eldönthetitek, hogy nektek ez fontos, és kész, onnantól fontos.
Edricus, felpontoztalak, ha ettől jobban érzed magad. :)
Válaszolva a kérdésedre, a különbség a neveltetésből adódik. A lányoktól azt várják, hogy legyenek passzívak, szépek, és várják a nekik szánt férfit.
Kövessék a divatot (láb elkötés/fűző/hánytatás), szüljenek, hogy még jobban lekorlátozzák a lehetőségeiket, mert ettől lesznek IGAZI nők (tehetetlenek, kiszolgáltatottak), és meg se próbáljanak cselekedni.
Ellenben a fiúknak kötelező aktívnak lenni, (visszafojtani a stresszt, és megdögölni rákban), csapágyasra hajtani magukat a munkahelyen, erőn felül teljesíteni és megszakadni, különben nem vagy IGAZI férfi, csak valami nyomilúzerköcsög, és mindenki le fog nézni.
Visszanézve a 10-es válaszomat három nő az életképtelen pénzszóró pasikat szereti! 🤣🤣 Ez elég szomorú hölgyeim, aztán meg ti sivalkodtok a leghangosabban, hogy
"Hogy lesz így gyerek, ha még 35 évesen is az albérletet nyögjük?"
10-es hol olvastad, hogy azt írtam, hogy valaki életképtelen? :) Azt írtam, hogy ÉN ezt várom el, mert én is egyedül élek, nem gondolom, hogy gond az, hogy valaki ugyanazt várja el ami saját maga nyújtani tud. Sőt szerintem ez a normális.
Azért nem mindegy, hogy valaki úgy él az anyjával, hogy életképes stb, és mondjuk max 30, vagy valaki 35 évesen él az anyjával egy garzonban :) De szerintem igenis probléma, ha valakit folyamatosan kiszolgál az anyja és a mosást sem tudja egyedül odatenni és haza sem ad, mert ingyen megkapja otthon :D
14! Általában a női logika -vagy annak hiánya- az ami szembeötlő számomra!
Most gondold végig mi logikus?
otthon lakni ingyen
elszórni egy csomó pénzt a semmire, miközben otthon is lakhatnál.
Na most józan ésszel mindenki tudja, hogy melyik a jó válasz. Ennek ellenére ez az a pont, ahol a nők többsége inkább választja az albiban nyomorgó szerencsétlent, mert...mert...mert, nem is tudják!
16! Havi százezer elröppen a semmire, az éves szinten 1.2 millió öt év "önállóság" alatt pedig egy kisebb vidéki ház árát "önállóskodol" el. Még akkor is ha jól keresel ez nettó ostobaság! erre nincs szebb szó! Ha még tudsz is félretenni, akkor sem logikus, mutass nekem egy embert is, aki önként és dalolva szór el évi egy milliót...
Mutatok! az albérlethuszárok, (aki nem muszájból lakik ott) akik túl hülyék, hogy rájöjjenek, hogy hülyék! Ennyi, és ők lennének a "férfias férfiak" mert "önállóak". Hát ez nem önállóság, hanem ez az életképtelenség.
"Most gondold végig mi logikus?
otthon lakni ingyen
elszórni egy csomó pénzt a semmire, miközben otthon is lakhatnál."
Arra nem gondolsz, hogy az elvárásait mindenki a saját életére vetíti le?
Nem gondolsz bele abba, hogy én nem gondolok a spórolásra, mert jól keresek. Tehát logikusan olyat keresek, akinek nem kell a gyerekszobában összekuporgatnia a pénzét, hanem egy szinten van velem.
Plusz, nekem többet jelent az olyan természetű ember, aki inkább egyedül szeretne lenni, minthogy pénzért másokkal lakjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!