Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elhallgatni az anyagi hátteret?
29 éves nő vagyok, szerencsés pályaválasztásnak, családi háttérnek és kriptovalutának köszönhetően saját lakásom, autóm, befektetéseim és elég kiemelkedő fizetésem van.
A probléma az, hogy eddig az összes kapcsolatomban kisebbségérzése támadt a partnereimnek, hiába nem éreztettem soha az anyagi különbséget. Hazudni nem akartam, de az igazsággal csak tönkretettem a kapcsolatot. Sosem zavart, ha a partnerem keveset keres vagy nincs autója de őket nagyon frusztrálta.
Nem vagyok és nem is tudok az a nő lenni akinek mindent biztosítani kell.
Érdemes lenne ezentúl elhallgatni azt, hogy mennyit keresek..stb?
Minden Nőnek gazdag ferfit kell keresnie, ha családot gyereket akar
#13: És miben csalódott, ami a nő anyagi helyzetéhez kapcsolódik?
" a nők meg elvárják hogy a férfi ügyesebb okosabb legyen"
Én nem várom el. Elég ha hasonlóan okos. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindketten mindenhez ugyanannyira értünk. Nyilván vannak területek, ahol a másiknak nagyobb a tudása, és más területen fordítva.
Ha megtalálod azt a férfit aki igazán szeret és hozzád való, őt nem fogja érdekelni hogy többet keresel, mert azt fogja szeretni és tisztelni aki vagy és nem azt amid van.
Mert bár pénz lehet bármennyi, de aki igazán szeret az akkor is fog ha koldus leszel :)
Kedves válaszolók! Köszönöm a válaszokat!
1-es: igazad lehet, amint elolvastam a válaszod arra gondoltam, hogy tényleg éreztettem csak nem vettem észre. Próbáltam felhúzni őket, akár azáltal is, hogy felajánlottam, fizetem az oktatásukat. Ez valószínűleg hiba volt.
3-as: nagyon vonzó nőnek tartom magam, de inkább az elegáns; visszafogott vonalat képviselem, mintsem a testhezálló feszülős műcicis vonalat. Mindenesetre az idézet tetszik.
5-ös: rengeteg emberre igaz az, hogy kriptózik, jól néz ki és diplomás. A gyakori nem csak debileknek van, noha kétségkívül sok idióta kérdés és válasz születik.
8-as: kivétel nélkül minden exemre igaz az amit a "de ha mondjuk.." után írtál.
16-os: egy darabig valóban így volt de a kapcsolataim vége felé kivétel nélkül mindig kiderült, hogy borzasztóan zavarta őket csak nem mondták
Huhh, elnézést az elütésekért!
Szóval:
Ismerkedés elején nyilván tabu téma a pénz. De amúgy gondolom úgy is látszik rajtad, hogy nem vagy csóró, szóval azért ez látszik elsőre is (elegánsan öltözni nem olcsó). Akinek meg kisebbség érzése van, az egyáltalán nem áll készen egy komoly párkapcsolatra. Nem baj, ha velük nem jön össze semmi, mert ha nem ez, akkor lenne hamarosan más gond jött volna elő,ami moatt nem illetek össze. Örülj,hogy velük vége.
Amúgy mit dolgozol? Érdemes még belekezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!