Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes elhallgatni az anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elhallgatni az anyagi hátteret?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok, szerencsés pályaválasztásnak, családi háttérnek és kriptovalutának köszönhetően saját lakásom, autóm, befektetéseim és elég kiemelkedő fizetésem van.

A probléma az, hogy eddig az összes kapcsolatomban kisebbségérzése támadt a partnereimnek, hiába nem éreztettem soha az anyagi különbséget. Hazudni nem akartam, de az igazsággal csak tönkretettem a kapcsolatot. Sosem zavart, ha a partnerem keveset keres vagy nincs autója de őket nagyon frusztrálta.

Nem vagyok és nem is tudok az a nő lenni akinek mindent biztosítani kell.

Érdemes lenne ezentúl elhallgatni azt, hogy mennyit keresek..stb?

2021. jún. 17. 15:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Az a gond, hogy lehetséges az, hogy mégis éreztetted, csak nem szándékosan. Létezik ilyen is, tudod olyan ez, mint amikor nem akarsz megsérteni valakit, de végül mégis sikerül és nem is tudsz róla.

Kivételesen azt mondom, hogy neked "gazdag" férfit kell keresni - mindenkinek a saját anyagi rétege az ideális, nem lesznek gazdasági különbségek amik mindig problémát okoznak, vagy csak amolyan tapintatos kompromisszumként elfogadja a gazdagabbik fél, hogy a szegény "rajta keresztül" él olyan szinten amit önállóan sosem tudna elérni.

2021. jún. 17. 15:09
 2/19 anonim válasza:
100%
Szerintem jól teszed, hogy elmondod, nem érdemes ezt elhallgatni. Ha nem várod el a másik féltől, hogy hasonló anyagi helyzettel rendelkezzen, akkor nincs ezzel gond. Egyszerűen csak rossz partnereket fogtál ki eddig, nem volt önbecsülésük, kisebbségi komplexumuk lehetett, mert te sikeresebb vagy. Majd lesz olyan, aki helyén tudja ezt kezelni, keresgélj. 32F
2021. jún. 17. 15:16
 3/19 anonim ***** válasza:
30%
Gazdag férfit keress. A külsődet is húzd fel egy gazdag nő szintjére és úgy keress. Csináltass műcicit és vegyél fel szexi testresimuló ruhát, emelett a képeken is látszódjon az anyagi helyzeted. Írd ki te is, hogy "mindenem megvan, de szeretem ha egy férfi gondoskodó". Az Yvonne Dederick milliomos nő is ezt nyilatkozta miután elvált, konyhanyelven azt jelenti legyen pasi gazdag.
2021. jún. 17. 15:18
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem soha nem érdekelt mennyit keres a nő, az viszont zavart amikor beszéltem az ötleteimről és csak a lebeszélést kaptam mert ő nem merné. Aztán persze ő lépett le mert én biztosan kevésnek gondolom. Gyakorlatilag részt sem kellett vennem a kapcsolatban, elvolt döntve helyettem minden.
2021. jún. 17. 15:24
 5/19 anonim ***** válasza:
72%

Imádom ezt az oldalt.

Itt minden 30 alatti diplomás, jól keres, kriptokamulóvézik, és még jól is néz ki.

Nem is értem, minek az ELITTÁRS, meg a hasonló oldalak, mikor itt vannak a jó partik? >:)

2021. jún. 17. 15:38
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
#5 de itt nem szabad ismerkedni mert mindenki beteg agyhalott állat
2021. jún. 17. 15:40
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, itt inkább a valós megoldás egy olyan stabil szemelyisegű férfit találni, aki rendelkezik a kellő önismereti szinttel, és nem éli meg magát ezért kevesebbnek.
2021. jún. 17. 15:42
 8/19 anonim ***** válasza:
92%

Ilyen kapcsolatokban legtöbbször kiütközik sajnos a különbség és nem mindig a férfi a hibás. Eleve a nő sem tud férfiként tekinteni egy nála csóróbbra. Bár minél magasabb az életszínvonal, annál inkább elmosódik. Tehát ha te milliárdos vagy, mert van mondjuk 100 bitcoinod, a srác meg "csak" havi 800 ezret kereső aki szereti a munkáját és "csak" egy belvárosi lakása van meg néhány millió megtakarítása, meg fog még egyke gyerekként (mert a testvérek is bekavarhatnak osztozkodásnál, hogy kérjél a pénzes csajodtól) még 1-2-t örökölni akkor azért ha nem a Maldív szigetek meg Bali az alap évi 2-3 nyaralás, meg nagy családi ház medencével, szaunával, akkor kényelmesen együtt élhettek.

De ha mondjuk egy alulfizetett diplomás, aki 300 alatt keres és vidékről származik és saját lakásra is csak kuporgat, akkor neked kell nagyon szerelmesnek lenned belé, hogy nő létedre a szárnyaid alá vedd és ne hánytorgasd fel kisebb viták alkalmával sem, hogy mennyit kapott tőled, meg te tartod el.

2021. jún. 17. 15:46
 9/19 anonim ***** válasza:
En voltam tobbszor yan helyzetben hogy nalam szegenyebbel jottem ossze. Feltekeny volt mind es le akart huzni az o szintjere. Irigy volt es allandoan versengett. Soha tobbet. Ha jot akarsz magadnak, hasonlo egzisztenciajut keress.
2021. jún. 17. 15:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Keress hasonló férfit. Én jó egzisztenciájukent egyszerűbb nőt választottam , az se működik , nem tudja kezelni a dolgot, nőként meg rosszabb lehet a helyzet.

Tessék kicsit keresgélni.

2021. jún. 17. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!