Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyéjszakásról megmenekülő fiúk mítosza valós dolog?
Vannak dolgok, amikről a nők kollektív tudat szintjén direkt nem beszélnek a szexuális afférjaikkal kapcsolatban, és ez az egyik ilyen.
Több nőtől hallottam már általában nagyon ködösített formában, hogy hazavittek egy fiút buliból és az meg nem dugta meg őket, hanem kiosont.
Ez tényleg igaz?
Engem sajnos nem nagyon szemelnek ki maguknak a nők, így anno éltem azzal a lehetőséggel, a többi elenyésző esetben meg én vittem haza csajt, a nők meg nem mennek csak úgy haza akárkivel, szóval nem kellett hova menekülniük.
Nagy menőnek kell lenni ahhoz, hogy az embert hazaviszik és nem akar dugni.
De miért csinál valaki ilyet? Minek megy haza bárki olyannal, akivel nem akar lefeküdni? Nem értem.
Én nő vagyok, de soha nem hallottam még ilyenről.
bocsi, de ha hazavisz egy jó nő, akkor ahhoz az kell, hogy jól tudjon kommunikálni a pasi, nemde?
mert a nők egyből levágnak MINDENT, NEMDE?
ja, bocs elfelejtettem hogy ha jóképü a fiú, akkor nincsenek akkora elvárások más téren...csak engem szoktak leírni mindenféle mondvacsinált indokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!