Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz dolog ha valaki 26 évesen szűz (nő), és úgy érzi jobb ha belemegy egy egyéjszakásba?
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 18:08
2/16 anonim válasza:
Szerintem lenne lehetősége tartós kapcsolatra is, csak figyelmesebben kéne körülnéznie az ismerősök között! De számtalan párkereső oldal van ahol remek lehetőségei lennének!
3/16 anonim válasza:
A szüzességed nem gáz!
Az egyéjszakással elveszíteni azt, az már nagyon is gáz.
Az efféle afférok nem szűz lányoknak valók. Oltári módon meg fogod bánni...
4/16 A kérdező kommentje:
oka, valszeg a kinézetem
2020. dec. 2. 18:15
6/16 anonim válasza:
Ha csúnya vagy keress csúnya pasit. A külső úgyis csak az elején számít.
Kapcsolatban sokkal fontosabb hogy milyen a személyisège.
7/16 anonim válasza:
Szerintem kár elkapkodni, ha eddig már kibírtad.
8/16 anonim válasza:
Szerintem elég nyomorult. hiszen addig az volt, hogy "nem, várok az igazira" aztán feladta és bárki jó lesz csak legyen valaki.
9/16 anonim válasza:
Gáz, mert elkeseredetten, kétségbeesetten, taszítóan hat.
10/16 anonim válasza:
beszélgethetünk? Voltam már ilyen idős szűz lánnyal! Sikerült neki jó élményt nyújtani. Utána vissza járt dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!