Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hangsúlyozza a hibáim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangsúlyozza a hibáim állandóan?

Figyelt kérdés

Második randin vagyok túl egy sráccal (29), nem tudom, hogy legyen-e több, ugyanis a beszólogatásaival elérte azt, hogy legszívesebben abbahagynám az egészet.

Úgy kezdődött, hogy ő keresett meg, írt először társkeresőn. Értelmes pasinak tűnt, így fenntartottam a beszélgetést, de már akkor is kezdte a hülyeséget, pl, hogy neki a barna hajú jönnek legjobban (szőke vagyok), a piszkafa csajokat kedveli(magas vagyok és sportos), aztán élőben a fülbevalómba is belekötött, hogy de randa, mert kő van benne. Ok, aztán a nagyobb orromat hangsúlyozta, és hogy második találkára kivágottabb felsőben jelentem meg (nem durván dekoltált volt, dehát 30 fokban nem fogok neki garbóban mászkálni). Amikor több volt nekem kettőnél, jeleztem, hogy fogja vissza magát, mert nagyon proli, amit művel, rögtön bocsánatot kért és mentegetőzött. Azt is mondta (szerintem ez lehet a kulcs), hogy évek óta nem volt dolga ilyen szép nővel, mint én, DE azt sejti, hogy mivel top kategóriának számítok, én több bókot, dicséretet várok, ezt márpedig ő nem fogja megadni. Itt felálltam és elköszöntem, nagyon felidegesített, megsértett.

Ezt leszámítva jól kijönnénk, ugyanaz az érdeklődési körünk, céljaink, hasonló a gondolkodásmódunk.

Szerintetek is hagyjam a fenébe? Arra gondolok, hogy ha együtt lennénk is elnyomó lenne, rám vetítené ki a múltbeli sérelmeit. Persze most is írogat, hülyít, hogy de sajnálja,tudja,hogy nálam nincs már esélye és mennyire elrontotta az egészet,pedig mennyire akart engem. Nincs értelme folytatni, igaz? Tuti, hogy valami agybaja van.

22/n

2021. jún. 10. 21:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem randiznek többet vele.
2021. jún. 11. 00:39
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"még utoljára lerib...ozott és kényes, divatnőcskének titulált lol"

Igen. Ez tipikusan a "jó fiúk" reakciója. De legalább biztos lehetsz benne, hogy helyesen döntöttél.

2021. jún. 11. 00:41
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
#19: az öregek sem különbek. Kell a fenének vén pasi
2021. jún. 11. 00:42
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz magadra azért, ez így a legtöbbünknek egyértelmű azonnal, hogy nagyon nem volt rendben a pasi viselkedése és már felcsillant a bántalmazó énje, de te még kételkedtél és esélyt is adtál neki, ez veszélyes lehet a továbbiakban.

Ha valóban bántalmazó családban nőttél fel, ahol esetleg még szeretted is, aki bántott akár verbálisan vagy fizikailag, az kihat a további párkapcsolataidra is. Könnyebben bele lehet sétálni egy ilyen rossz kapcsolatba és mivel az ingerküszöböt már alapból magasan van, így persze, hogy nem tudatosítod azonnal, hogy ez igenis bántalmazás és nagyon rosszul is kijöhetsz ebből a végén.

Nézz utána ennek a témakörnek, hátha legközelebb jobban sikerül elkerülni és magadtól is tudni fogod, ha nem helyesen bánik veled valaki.

Tudatosítsd, hogy az ilyen goromba viselkedés, kötekedés és sértegetés nem összeköthető a szeretettel.

2021. jún. 11. 01:41
 25/29 anonim ***** válasza:
74%

De én szűzen is úgy otthagytam az ilyeneket, hogy el sem gondolkoztam rajta. A párkapcsolat egy emberi kapcsolat, az nem mentség, hogy nem volt elég pasid, attól még tudnod kéne, milyen bánásmódot tűrsz meg más emberektől.

A házasság meg a gyerek rengeteg embernek a célja.

2021. jún. 11. 02:46
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor amikor az első randi után próbál másodikra elhívni, akkor kedvesen, poénosan csak annyit mondanék, benne vagyok, hogy újra találkozzunk, de sokat kell várnunk arra, hogy lehetőségünk legyen másodszor is randizni.

Aztán mikor megkérdezné, hogy meddig kell erre várni, akkor azt mondanám, hogy addig, amíg egy nap arra ébredek, hogy egy szőke, kis orrú, "piszkafa" nő néz vissza a tükörből, és az én pizsamám lesz rajta. De megígérném, hogy amint ez megtörténik, egyből írok neki. xD

2021. jún. 11. 07:20
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Jol kijonnetek? Hasonló a gondolkodásotok? Hol? A faszi egy beteg f.sz, aki az első perctol kezdve mindent megtesz, hogy eltaposson téged, mert magát egy szánalmas luzernek látja. Ilyennel ne legyen hasonló a gondolkodásotok.
2021. jún. 11. 08:14
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Már írta hogy dobta a pasit.
2021. jún. 11. 14:40
 29/29 anonim ***** válasza:
48%

"Itt felálltam és elköszöntem, nagyon felidegesített, megsértett."

Igen, NEKI van agybaja. Igen.

XD

2021. jún. 12. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!