Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangsúlyozza a hibáim állandóan?
Második randin vagyok túl egy sráccal (29), nem tudom, hogy legyen-e több, ugyanis a beszólogatásaival elérte azt, hogy legszívesebben abbahagynám az egészet.
Úgy kezdődött, hogy ő keresett meg, írt először társkeresőn. Értelmes pasinak tűnt, így fenntartottam a beszélgetést, de már akkor is kezdte a hülyeséget, pl, hogy neki a barna hajú jönnek legjobban (szőke vagyok), a piszkafa csajokat kedveli(magas vagyok és sportos), aztán élőben a fülbevalómba is belekötött, hogy de randa, mert kő van benne. Ok, aztán a nagyobb orromat hangsúlyozta, és hogy második találkára kivágottabb felsőben jelentem meg (nem durván dekoltált volt, dehát 30 fokban nem fogok neki garbóban mászkálni). Amikor több volt nekem kettőnél, jeleztem, hogy fogja vissza magát, mert nagyon proli, amit művel, rögtön bocsánatot kért és mentegetőzött. Azt is mondta (szerintem ez lehet a kulcs), hogy évek óta nem volt dolga ilyen szép nővel, mint én, DE azt sejti, hogy mivel top kategóriának számítok, én több bókot, dicséretet várok, ezt márpedig ő nem fogja megadni. Itt felálltam és elköszöntem, nagyon felidegesített, megsértett.
Ezt leszámítva jól kijönnénk, ugyanaz az érdeklődési körünk, céljaink, hasonló a gondolkodásmódunk.
Szerintetek is hagyjam a fenébe? Arra gondolok, hogy ha együtt lennénk is elnyomó lenne, rám vetítené ki a múltbeli sérelmeit. Persze most is írogat, hülyít, hogy de sajnálja,tudja,hogy nálam nincs már esélye és mennyire elrontotta az egészet,pedig mennyire akart engem. Nincs értelme folytatni, igaz? Tuti, hogy valami agybaja van.
22/n
Nos, igen, ez teljesen egyértelmű, h nem okés a srác, de te mégis megerősítést vársz. Ráadásul olyan dolgokban defektes, amik kifejezetten jó alapjai lennének egy rossz kapcsolatnak. Nem az ingje ízléstelen, nem a haja bajos, hanem a személyisége. Ha szeretsz hiábavaló, időpazarló dolgokba belekezdeni, h hátha majd te leszel az, aki férfit farag belőle, hát...akkor hajrá, de az eredmény szerintem kudarc lenne.
Ez viszont különösen tetszett:
"hasonló a gondolkodásmódunk"
Szóval te is egy frusztrált, tahó f**szkalap lennél, aki azokba is beleköt, akiket bír? :D Ugye nem? ;)
Közös a cél ? A kritizálas ? Akkor ti gyakorlott kritozatorok akartok lenni.
Tessék gyakorolni.
A közös célt úgy értettem, hogy házasság, gyerek mindkettőnk számára fontos.
De miután megírtam neki, hogy miért nem akarok vele többé beszélni, még utoljára lerib...ozott és kényes, divatnőcskének titulált lol
Nincs sok tapasztalatom, előtte 1 fiú volt az életemben, ez a második, akivel beszélek, még csak nem is chateltem más fickókkal, ezt a lehető legőszintébben mondom.
Tutira mondom ugyanezek az agyhalott srácok nyivákolnak itt allandoan hogy a nőknek csak a penz meg a kinezet fontos, valójában ugyanilyenek mint ez a díszpéldány.
Jól tetted hogy dobtad ez egy beteg barom volt.
17.-re, a kérdezőnek.
Ezért IS, kell a fiatal lányok mellé érett férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!