Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem lenne sok második randin?
Szeretném ismertetni a körülményeket. Volt egy hosszú randim egy lánnyal, amit nagyon végigizgultam, ezért igazából semmit nem tudtam lépni. Egész randin hozzá sem értem, a végén váltunk el egy öleléssel. Ez volt az egyetlen testi kapcsolat, viszont én ennél nyilván többre vágyom. Hatalmas örömömre a lány igent mondott a második randira, amit nem szeretnék elszúrni, és igyekszem majd végre tökösebb lenni.
A lényegre térek. Szerintetek kínos lenne, ha miközben állunk és nézünk valamit én átkarolnám? Vagy ha ez túl sok, akkor milyen tippeket tudnátok adni az érintések fokozására? Bocs a hülye kérdésért, de az elmúlt 3 évben még nővel is alig beszéltem, a randinak a közelében sem voltam, így elég esetlen vagyok :D

Fogd meg a kezèt. Öleld àt. Adj puszit az arcára. Majd a szájàra. Csókold. Simogasd a fenekèt. Majd a mellét. Figyeld a reakciót, ha visszalép tudod hol a hatàr.
Csak így sorban, lassan, finoman, adj lehetőséget hogy ki tudjon hàtrálni bármikir.
Véletlenül se tàmadd le.
Sok nővel randizok, 10 ből 7 az első randin a kocsiban leszop. Lehet én fogok ki rbancokat.

Szerintem valami picivel indíts. Az átkarolásnak én például örülnék. z még nem a kézfogás, de nem is rögtön csók. Az arcra puszi nekem második randin sok lenne, ezt nem tudom miért, egyéni dolog.
Ha átkarolod, akkor elhúzódhat (az egyértelmű jel), vagy viszonozhatja (az is), vagy "tűrheti". Ezt nehezebb értelmezni, de akkor már sínen vagy ha nem hajol el. Szerintem kezdetnek jó, főleg hogy valószínűleg látszott rajtad hogy izgulsz és ő is érezte
Akár az átkaorlás előtt, akár helyett, mehetnek az érintések. Pl ha magyarázol avgy mesélsz valamit és megfogod a válltá. "Véletlen" nekiütközöl séta közben és végigsimítod a karját. És valószínűleg viszonozni fogja hasonló apróságokkal. Az szerintem jó, hogy több órás volt az első randi. Olyaknor a második kicsit olyan, mintha a harmadik lenne, volt idő egymásra hangolódni

Én is ezeket javasolnám, amiket már előttem leírtak.
De a kérdésről eszembe jutott egyik exem, aki az első randink végén mikor sétáltunk hazafelé konkrétan megkérdezte, hogy megfoghatja-e a kezem. Először nem értettem miért kérdezi, zavarba is hozott, de mondtam, hogy persze, és amúgy nagyon jól esett, abszolút nem volt kínos, hogy megkérdezte, szimplán nem akart tolakodó lenni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!