Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masodik randin bofoges? Lanyok mit szolnatok??😬
Hát... Ezen kívül nyújtott valami kiemelkedőt? Szerintem az első randin kéne igyekezni jó benyomást tenni, ezek szerint ez a legjobb, ami tőle telik... Ez így nekem kevés lenne.
2021. máj. 15. 23:08
Bocsi, látom második randi volt. Az is elég korai még ehhez.
2021. máj. 15. 23:09
Én először semmit, de másodszor jelezném, hogy nekem ez így nem oké. Párom is tudja, hogy számomra undorító, igyekszik kerülni az ilyen helyzeteket.
Lehet neki tényleg természetes, sokan nem zavar tartják magukat és őket sem zavarja, hiszen természetes. Ugyanakkor másokban, bennem is, undort kelt. Meg kell beszélni, ha többször előfordul.
2021. máj. 15. 23:18
Oké hogy természetes dolog meg minden, de szerintem ezt lehetne másképp intézni, még hosszú távú kapcsolatban is. Nekem nem férne bele, pláne nem 2. randin.
2021. máj. 15. 23:26
Orditva hanytam mikor parom belemszeretett 😂 szerint val nekunk eleg nyiktan indult a kapcsolatunk, engem se zavart ha o csinalt valami gusztustalant mert kirohogtem, viszont az "elodeinel" kifejezetten gaznak tartottam
2021. máj. 15. 23:34
3. "randin" mivel messze laktunk egymástól ott aludtam... befingott egy akkorát éjszaka. De aludt, nem tudott magáról. Mondom tudod e hogy...? Oszt csak nevetett. Na azóta nincs megállás! 😆 Nekem meg nem jön össze soha olyan jó recsegős... 😒😆
2021. máj. 15. 23:58
Természetes dolog ez tény, de el lehet intézni halkan is, nem ekll hogy a fél utca hallja. Én még hosszú párkapcsolatban is kiakadok rajta, ha a férjem véletlenül elengedi magát és kiereszti, rászólok. Én is el tudom intézni hang nélkül, akkor tegyen már meg ő is ennyit.
2021. máj. 16. 00:21
Az egyik rokon srác még fingik is az első randin, ha ingere van rá. Azt mondta, hogy azért, mert nem akar zsákba macskát árulni, ő olyan ember, aki nem akarja ezeket a dolgokat visszatartani egy pillanatig se, nem akar olyan embernek látszani, aki nem ő.
Nekem ez nem jönne be, de van, akinek igen (hosszú kapcsolatai szoktak lenni a srácnak).
Valószínűleg a te randipartnerednek a böfögés természetes dolog, ezért nem is gondolta, hogy téged zavarhat.
2021. máj. 16. 09:04
Most én miért lettem lepontozva ennyire, mert nem finomkodva válaszoltam? Na mindegy... Én nem vagyok prűd, ez van.
2021. máj. 16. 17:54
Az, hogy kicsúszik egy böfi, oké, van ilyen. De az, hogy jó hosszan kiengedi és nem kér bocsánatot az ismerkedés ilyen korai szakaszában... nem lenne szimpatikus. Megnézném, hogy a további randikon hogy viselkedik.
2021. máj. 17. 11:23
Kapcsolódó kérdések: