Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Masodik randin bofoges?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masodik randin bofoges? Lanyok mit szolnatok??😬

Figyelt kérdés
A sraccal ma taliztunk masodszor. Fagyizni voltunk es seta kozben bofogott egyet. Nem is rovidet... De egyebkent minden más jo volt es normalisnak tunt. Nem is tudom hova tenni. Bocsanatot se kert vagy vmi... Mintha ez normalis lenne. Hat engem elegge kiabranditott. Mit tennetek??
2021. máj. 15. 23:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A következő randin már szexelni akart de mivel nemet mondtam így végül a randit is lemondta. Nem gondoltam volna hogy ÉN valaha ennyire pofára fogok esni. 😅
2021. máj. 24. 11:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Hat kerdezo akkor nem veszitettel sokat ezzel az "uriemberrel" 😅
2021. máj. 24. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!