Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin ha nagyon működik a "kémia" kockázatos az első csók?

Figyelt kérdés

Most hétvégén találkozom egy lánnyal, nem régen ismertem meg személyesen viszont régóta beszélünk. Sosem volt még jó párkapcsolatom, mind balul sült el, 1x csókoltam csak de most úgy érzem hogy tetszem ennek a lánynak legalább is a jelek nagyon arra utalnak, aztán félre értem úgy ahogy az eddigieket. Fiatalok vagyunk a 20 éveink elejében járunk mindketten. Nagyon nem szeretném elszúrni a dolgot vagy elijeszteni a lányt. Ennek fényében szeretnék jó tanácsot, segítséget, illetve útmutatást kérni. Ha bármilyen infót kihagytam nyugodtan lehet kérdezni igyekszem válaszolni is :)

Köszönöm szépen a segítséget! O:)

2021. máj. 19. 10:45
A kérdező szavazást indított:
Igen, csókold meg.
Ne, ne csókold meg.
Adj csak inkább egy puszit arcra.
Adj csak inkább egy puszit szájra.
35 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Mivel az arcra puszi is opció, még ez sem történt eddig? Hogyan köszönsz neki? Szóval, kezdjed akkor ezzel, de közel a szájához.
2021. máj. 19. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Amikor én így ismerkedtem, kb. második-harmadik randin csókolóztam velük először. Második randin azzal a lánnyal, aki azóta a feleségem lett. Egy másik lány elmesélte (no nem a második randin), hogy korábban volt olyan párja, akivel a második randi az ágyban végződött.

Ezek alapján azt mondom, nyugodtan csókold meg.

Ha sokat vársz, az se jó, mert töketlennek fog tartani, és akkor már garantáltan nem lesz soha szerelmes beléd.

2021. máj. 19. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Miről beszélsz kérdező? A nők 80%-a megcsókolható az első randin. Ha nem hagyja, akkor esélyesebb hogy azért mert nem tetszel neki és nem azért, mert túl korainak tartja.
2021. máj. 19. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
En is a csokra szavaztam. Ha van masodik talalkozas, akkor az alapveto szimpatia megvan, jol erzed. Szerintem tipikusan a bucsuzkodaskor erdemes megprobalni, mert akkor mar o is fel van keszulve ra lelekben. Ha addig kitartott koztetek a kemia, akkor nem egy csok fogja elrontani. Ha megsem jon ossze, akkor nem az idozitessel volt problema, hanem azzal, hogy nem jol dekodoltad a jeleket, amiket kuldott feled. Magyarul, ha elhuzza magat a csoktol, akkor az a se a harmadik, se a negyedik randin nem lett volna meg.
2021. máj. 19. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Ha második randin nem is, de a harmadikon csókold már meg, mert szegény összezavarodik :)

32/N

2021. máj. 19. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első randin megcsókoltam a lányt 🤷‍♂️
2021. máj. 19. 14:34
 7/8 A kérdező kommentje:

1# Igen, még az sem történt meg. Napi szinten szoktunk jó reggelt és jó éjt puszikat váltani.

2# Abszolút igazad van. Jó a tanács, köszönöm szépen :D

3# Én sajnos "Régimódi" vagyok. :( Utálok nyomulni mivel nekem sem tetszik ha egy lány már az első találkozáson szétteszi nekem a lábait... ilyenkor mindig az "Olcsó húsnak híg a leve" szólás jut az eszembe. Nem tartom magamat annyira "igénytelennek" (Nem tudok most jobb szót erre mondani de biztos van. Ha valakit mélyen érint a dolog akkor elnézést kérek!) hogy ennyire leadjak az igényeimből és az elvárásaimból! :) Nem egy kaland akarok lenni, vagy csak egy éjszaka a csajnak kb aztán letilt mindenhonnan és viszont lágytojás! Rendszeresen "Ágyrajáró" sem az én világom. Számtalan esetet olvastam aminek ha csak a fele igaz akkor sem végződik sajnos jól! Nekem pedig ez nem hiányzik.

Meglehet engem most kövezni nyugodtan :) De én vágyom arra és szeretem ha igenis van idő arra hogy megismerjem a lányt, csináljunk együtt sok közös programot legyen az csak egy Duna parti séta, egy Mozi, egy Színház stb... AKÁRMI. Én jól szeretném magam vele érezni, független attól hogy simán csak barátkozni akarok vele vagy kapcsolatban szeretnék lenni a lánnyal. :) 1 hónapja ismerem sokat lógtunk együtt viszonylag ahogy az időnk engedte, rengeteget beszéltünk és igen én azt vallom hogy az első talin ha megengedi hogy "megfoghatod a kezem" (Nem pont így, mert ez már a "Dekódolt" üzenet :D) Akkor én sokra tudom becsülni azt a lányt mert tetszik hogy van tartása és nem adja magát könnyen :) és ez csak 1 szempont a sok közül de ha több dolog is tetszik benne akkor igenis lépni fogok de akkor sem egyből viszem be az ágyamba hanem mindig egy kicsivel többet és szerintem ettől lesz még varázslatosabb a kapcsolat vagy akár az együttlét ha eljutunk odáig :D Én ilyen vagyok, tudom a mai normák nem ezek de hát ez van, senki sem lehet tökéletes.

4# Szintén azt tudom mondani mint 2#-nek. Abszolút igazad van. Jó a tanács, köszönöm szépen :D

Köszönöm a szavazásokat és a segítséget is. Természetesen még várom a jó tanácsokat és a szavazatokat :D

2021. máj. 20. 09:01
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Mi lett azóta?
2021. jún. 18. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!