Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi az esélye, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy egy olyan férfi előkerüljön, akivel nagyon jóban voltatok, működött a kémia is, de megsértődött valami kis baromságon?

Figyelt kérdés
Vagyis inkább azon, hogy flegma stílusban reagáltam valami számomra jelentéktelen dologra. Most nem beszélünk 2 hete, de előtte évekig jóban voltunk és napi, heti szinten beszéltünk. Fontos nekem, de úgy vagyok vele, hogy egyelőre nem bolygatom, lehiggad remélem.

2021. márc. 22. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Mennyi az esélye, hogy ha te voltál flegma, akkor szeretettel felé fordulsz, és ennyit mondasz: "Sajnálom."

?

Bölcs lenne.

2021. márc. 22. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Konkrétan min? Lehet, hogy csak neked volt apróság.
2021. márc. 22. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha fontos neked, akkor keresd. Ne ess abba a hibába, amibe sokan, hogy csak várunk, hogy a másik reagáljon valamit. Két hét elég lehiggadni, ha megbántottad.
2021. márc. 22. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg le fognak pontozni, de nem érdekel. Lehet, hogy csak neked volt kis baromság. Lehet, hogy nem is azon sértődött meg, hanem a stíluson. Mennyi az esélye? Milyen hülye kérdés már ez? Ha azt mondom, hogy 14% akkor elégedett leszel? Vagy 56-al? Egyébként egyszer kétszer én is megsértődtem egy kis hülyeségen. Mindkét alkalommal, amire most vissza tudok emlékezni, nem a "kis hülyeség" volt a probléma, hanem a kommunikáció (hiánya). Simán meg lehetett volna beszélni, de a lány flegma volt, aztán mindketten túl büszkék voltunk, hogy közeledjünk. Az egyikkel kb. 20 év után már beszélünk néha. Szóval csak óvatosan, lehet hogy késő lesz.
2021. márc. 22. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Ha te voltál a sztoriban a hibás és neked fontos az a férfi, legyen már benned annyi ugyan, hogy legalább megpróbálsz beszélni vele. Nem is feltétlen kell bocsánatot kérned, csak próbáld elérni, éreztetni vele hogy számít neked. Akár azt is megkérdezheted, hogy van-e valami baja veled, azt ha netán kifejti, akkor beismerheted, bocsánatot kérhetsz.

Velem 3x tudja ezt eljátszani egy nő, hogy valamivel megsért. Én utána nem magyarázkodok, egyszerűen kizárom az életemből, nem reagálok a megkereséseire, szélsőséges esetben pedig tiltom mindenhol. Ilyen még nem volt, de olyan már előfordult, hogy nem reagáltam semmit.

Most is már érik egy ilyen kizárás ami azt illeti, csak ezt már ha lehet nem zongoráznám végig újra... De hát mit van mit tenni, fontosabb a saját nyugalmam.

2021. márc. 22. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!