Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha 22 évesen randira megyek?
Egyetemista vagyok, még a szüleimmel élek. Megismerkedtem egy férfival aki 26 éves, helyes, szimpatikus és jól el szoktunk beszélgetni.
Az apám azonban mindig olyat mond hogy miért megyek, nem ismerem stb. Szóval ellenzi és kislányként kezel.
Ezen nem tudom hogyan legyek túl ...

Nem baj. Valószínűleg csak féltenek. Nekem szerencésre (21 évesként kezdtem tinderezni és komolyabban randizgatni, lényegében ismeretlenekkel) ilyen gondom nem volt, mindig megbíztak bennem. Lehet, hogy elég megnyugtatni, hogy nem ismeretlen, biztosan létezik, biztosan nem sorozatgyilkos stb. Akár ha az megnyugtat akárkit, a randi legelejére odahívhatsz barátnőt távolról lecsekkolni hogy minden oké legyen, bár ha te magad nem aggódsz ilyeneken, akkor nem látom sok értelmét.
Egyébként meg megszokja majd, hogy felnő a kicsi lánya. Ha nagyon zvar ez a hozzáállása, megbeszélhettek olyat, hogy írsz a randi alatt vagy közvetlen előtte egyszer hogy minden rendben. Unokahúgomat (ő 19) nagyon féltik és ott ez a rendszer. De a lényeg, hogy neked legyen jó és ne foglalkozz vele. Ebben a korban bőven normális, bőven tudsz vigyázni magadra. Talán ha kitalálnád, hogy honnan fúj a szél, akkor könnyebb lehet megoldani

A szülők mindig féltik a gyermeküket, főleg ha lány.
A szüleid szemében még sokáig kislány leszel.
De a valóságot el kell fogadniuk. Elmúltál 18 éves bőven, úgyhogy azt csinálsz amit te jónak látsz.
Sokan 22 évesen már szülnek.
Mindenképpen ismerd meg azt a férfit.
Korban hozzád illő, úgyhogy semmi baj nem lesz. Ez az élet rendje.
Idővel a szüleid is elfogadják majd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!