Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szerintetek milyen gondolko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek milyen gondolkodás már egy pasitól?

Figyelt kérdés

[link]

Ld.link

Csak én gondolom ezt undorítónak? Én nem tudom elképzelni ezt pedig nem vagyok prűd.

2021. jún. 8. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Akkor nem egymást keresitek :) Nem vagyunk egyformák, szerintem nem undorító, én tudok ezzel azonosulni nőként.
2021. jún. 8. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Mi ebben az undorító? Korrektül lefektette a játékszabályokat. Ha nem tetszik, nem játszol.
2021. jún. 8. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Nincs ebben semmi undorító.

Nem vagyunk egyformák

2021. jún. 8. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Nincs azzal gond, ha számodra ez nem oké, de tudod előre, hogy Ő hogyan tudná elképzelni a kapcsolatot, tehát, ez jelenti azt, hogy megtisztelt azzal, hogy ezt elmondta, már te tisztán tudsz dönteni, hogy te hasonló módon tudod-e elképzelni vagy sem, ha te mást keresel, hát akkor örülj neki, hogy nem meglepetés volt, hogy "mit szólnál, ha Gizit most bevennénk majd a hétvégén harmadiknak?" mondat.
2021. jún. 8. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem én sem mi lenne ebben annyira undorító.

Korrekten közölte veled a dolgokat, nem játszadozott veled, tisztán kiterítette a kártyáit.

Inkább értékelnéd...

2021. jún. 8. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, semmi undorítót nem látok benne...
2021. jún. 8. 14:05
 7/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
90%
Nem undorító. Pont hogy az a jó, hogy elmondja előre - tehát te már tudod, hogy nem őt keresed.
2021. jún. 8. 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik, nem tudnék így élni, de nem undorító. Mások éljenek így.
2021. jún. 8. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő ebben hisz, ennyi. Majd talál olyan nőt aki szintén ilyen.
2021. jún. 8. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak nem tetszik, de vitatkoznék is fogalmakkal, mivel fogalomzavarban van... kever dolgokat, de érthető mit akar. Felesleges leállni vele vitatkozni, örülj neki, hogy őszintén elmondta még az elején. Ez még a jobbik eset. Komolyan, manapság az ilyennek örülni kell, ha az elején derül ki, és nem miután belezúgsz és gyereketek van és akkor derülne ki...
2021. jún. 8. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!