Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális gondolkodás egy Nőnél?
Van egy lány akit a neten ismertem meg. Már 3-4 hónapja beszélgetünk telefonon, én már sok képet küldtem magamról de ő még csak 1 fejképet adott. Kértem tőle több képet, de valamiért mindig elzárkózik előle.
Érdekes de valami érzelmi szál is kialakult, ő azt mondja szeret, én is ezt érzem, azonban nagyon zavar hogy nem tudom hogy ki is Ő, hogy néz ki.
Ő ezen teljesen ki van bukva, azt mondja, azt hitte én a lényét szeretem, és teljesen mind1 a külső hogy ő milyen. Találkozni még nem akar.
Mondtam neki hogy akkor találkozzunk és meglátjuk hogyan tovább, szimpatikusak leszünk e egymásnak. Mire szintén teljesen kiborult, és azt várná el hogy én így vakon már szeressem őt 100%al, és a talin már ne múljon semmi (itt a külsőségre gondol), mert szerinte az nincs jól hogy majd a tali után dől el hogy együtt vagy sem.
Szerintem ez nem épp normális felfogás, és el sem várható a másiktól.
Szerintetek mi állhat a háttérben?
Az illető 28L.
Nekem így a leírtak alapján kamunak tűnik.
Teljesen normális,hogy nem akarsz vakon belemenni semmibe.
Ennyi alapján nem is tudhatsz róla semmit, akár még valami unatkozó troll is lehet.
Benne van a pakliban,hogy csak önbizalomhiányos,de kizárólag netes beszélgetés alapján szerintem kevesen vannak akik kijelentenék,hogy szerelmesek.
- baromi ronda szegény
- baromi rondának hiszi magát
- kicsit agyára ment az izauraTV
- átverés az egész
Szerintem is a külsejét titkolja, szégyelli. Lehet, hogy azon az egy képen se ő van.
Telefonon se hívhatod? Messengeren videó hívás? Ha ezektől is elzárkózik, akkor az se biztos, hogy lány.
Dehogy normális. Valamelyik lehet a 4 közül, amit #3 felvázolt.
Amit küldött 1 kép, az milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!