Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy huszonéves lánynak arról mi jut eszébe, ha a huszonéves srácnak akivel ismerkedik van lakása, viszont nincs autója?
24 éves vagyok. Nyilván jó az, ha van lakás és autó, mert akkor csak rezsit kell fizetni, nem a főbérlők szabályaitól függ(ünk majd), van saját élettér, és mobilisabb(ak leszünk majd). Viszont nem baj, ha nincs, sőt, az én koromban szerintem elvárni sem nagyon lehet, mert itt még szerintem a legtöbbet az nyomja a latba anyagi téren, hogy mennyire tudtak támogatni a szülők, és ez ugye egy olyan dolog, amiről senki sem tehet. (Viszont jó lenne, ha egyedül élne.)
Pesten lakom, úgyhogy ha helyben ismerkednék, sokkal ésszerűbb előbb lakást venni, mint kocsit, hiszen a tömegközlekedés jó, illetve egy albérlet kocsival együtt csak zabálja a pénzt, én ha megkeresnék annyit, hogy albérletfizetés mellett fenn tudjak tartani egy kocsit, és még legyen reményem egy lakásra is, inkább már összeszednék egy lakásra előbb. :D Utána ha a lakás megvan, és csak rezsit kell fizetni, a kocsi is összejön, főleg, ha ketten adjuk bele a pénzt. :D
(Mondjuk ha valaki Mucsaröcsöge-alsón lakik, lehet, praktikusabb egy kocsi, viszont mivel lakást mondtál és nem házat, gondolom, városokban gondolkodsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!