Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire mondják, hogy "királylány"? Mikor szokták a pasit ezt mondani egy lányra?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 19:14
2/12 anonim 

válasza:

A barátom viccből szokta rám mondani, amikor (szerinte) kényes vagyok. Pl. ha szólok neki, hogy még főzöm 15 percet a levest, mert nem szeretném a félig nyers répát ropogtatni benne, de ő már enne.
3/12 A kérdező kommentje:
De ha a csaj semmit nem mond, nem kényeskedik és egy pasi úgy szól hozzá, hogy mi a helyzet királylány akkor azt mire vélje az ember? Szimplán bókolni akar vagy gúnyolodni?
2021. jún. 2. 19:26
4/12 anonim 

válasza:

Én nőként úgy vettem észre, hogy az életképtelen, nyavalygós, ostoba nőkre szokták használni a pasik. De ahogy megfigyeltem, ezek a pasik általában maguk sem IQ-bajnokok.
5/12 anonim 

válasza:

Nekem pasi soha nem mondta, csak feltekenykedo, provokalo, kotekedo csajok.
6/12 anonim 

válasza:

A te esetedben lehet csak bóknak szánta, egy szép kis királylány/hercegnő.
8/12 FoxtrotLidérc 

válasza:

Én ezt a tipikus hisztihercegnőkre szoktam mondani. Ha SOHA SEMMI nem jó neki, ÁLLANDÓAN parancsolgat(ni próbál), MINDIG nyafog ha nem az van amit akar. Legyen bár férfi vagy nő.
9/12 anonim 

válasza:

Teljesen az embertől függ, aki használja, és attól a kontextustól is, amiben használják.
Pl lehet valakit provokálásképpen királylányozni ( egy elkényeztetett csajt, aki mindig mindent megkapott).
De lehet kedves becézés is. A volt barátom engem sokat "királylány/hercegnő/tündérlány"ozott és csak ilyen kedves és aranyos megszólítások voltak ezek.
10/12 anonim 

válasza:

elkényeztet beképzelt.. kb az átlagos pasik szokták mondani vagy akik a jó pasitól egy hajszálnyilra vannak mint a zseni az örültől !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!