Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ürüggyel vegyem fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel vegyem fel msn-re vagy írjak neki?

Figyelt kérdés
tetszik nekem egy fiú. jóban vagyunk, de tegnap is és ma is olyan hülyén viselkedtem vele mert zavarban voltam. egyszer vmikor írtam neki iwiwen, arra válaszolt és bejelölt ismerősnek, de ennyi. azt tanácsolták, hogy vegyem fel msn-re, de nem tudok semmi ürügyet. nagyon ciki ha én írok neki vagy én veszem fel lány létemre? és milyen ürüggyel?
2010. aug. 24. 21:52
1 2
 11/12 anonim válasza:

nem.nem ciki.én folyamatosan azt csinálom.de mondjuk én már rég óta ismerem a srácot.szóval mindenről tudok vele beszélni.kivéve ha megakad a téma és olyankor feldobok valami hülyeséget.xD aztán egy jót röhögünk.:D

na de hát a tetszik akkor nosza rajta.nem veszthetsz semmit.;) lehet inkább nyersz.szóval gyerünk húzzál bele.:D

2010. aug. 25. 00:36
 12/12 anonim ***** válasza:
vedd fel és írj rá hogy szia te ki vagy? xy? mert valamelyik barátnőd felvette ezt a címet és stb... ha összejöttetek és már komoly a dolog elmondod h igazából te vetted fel ha nem jöttök össze akkor meg prsze NEM..
2010. aug. 25. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!