Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel vegyem fel msn-re vagy írjak neki?
Szerintem nem kell ürügy, tetszik és kész. Nyugodtan felveheted, aztán írj rá, kérdezd meg emlékszik-e rád, miujság vele, ilyenek :)
sok szerencsét, majd írd le hogy ment
de nem indíthatok azzal, hogy "figyi tetszel és szeretnélek felvenni msn-re" már csak azért sem mert lány vagyok + mert még egy darabig össze fogunk futni , nem akarok égni, meg amúgysem jó dolog ilyen nyílt lapokkal játszani...
van olyan lány akinek ez bejött?
hát szinte minden nap találkozunk :D csak az a baj hogy általában 4-5en vagyunk, kettesben kb 2 alkalommal ha voltunk, és olyankor alig tudok úgy vele beszélgetni :/
de most majdnem 3 hétig biztosan nem találkozunk, ezért gondoltam hogy ha már olyan hülyén váltam el tőle, szépítenék
Akkor mondd azt neki, hogy szimpatikus, és szeretnéd jobban megismerni, ezért igazán megadhatná az msn címét. Ilyen egyszerű :)
Amúgy abból, hogy bénáztál előtte tutira lejött neki hogy tetszik neked :D
dearanyos :)))
Szó sincs arról, hogy "szia, tetszel". Csak te hiszed azt, hogy a "nyílt lapok" ezt jelentik. A lényeg az, hogy te nem azért szeretnéd felvenni, mert "segítséget szeretnél kérni az excel függvényekben", hanem mert meg szeretnéd ismerni. Ezen nincs semmi titkolnivaló, sőt, finoman jelzed a srác felé, hogy tényleg érdekel - ha ez részéről is így van, ennyi bőven elég.
Mindig túl akarjátok bonyolítani a dolgokat, de minek? Ez egy apróság, még. Ha nem is lesz belőle semmi, ebben semmi ciki nincs, miért lenne? Nincs azon mit szégyellni, hogy tetszik neked valaki. Ha ebből bárki is ügyet csinál, az csak őt minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!