Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar egy 35 éves pasin egy kis pocak?
Úszógumi féle?
11/43 A kérdező kommentje:
10es köszi az őszinte választ. Hány éves vagy? Valószínű a komlexusos nők írták, h szexibb a zsír.
Engem zavar. Mindig egy terhes nő jut róla eszembe.
2021. jún. 1. 12:37
2021. jún. 1. 12:39
Nem kell komplexusos nőnek lenni, hogy tetszen egy kis pocak. 6kg plusz amúgy is kb semmi. Ha a férfi edz, de eszik-iszik, felkúszik rá néhány kiló, általában a hasára. Ha széles, izmos válla, karjai vannak, elbír (58kg), nem esik nehezére túrázni, hazacipelni néhány kilót, tehát formában van, terhelhető fizikailag (és nyilván emberileg a belső értékei is okék, csak nem erre vonatkozott a kérdés), egy kis pocak tök teljesen oké.
2021. jún. 1. 12:41
Most komolyan azért komplexusos egy nő, mert neki szexi egy kisebb pocak? Elképesztő vagy.
46/N
2021. jún. 1. 12:44
16/43 A kérdező kommentje:
15-ösd ezt férfi szemmel írtam. Fogalmam sincs mi zajlik egy nő fejében. Engem zavar ez a "kis" zsír.
Ez nem komplexus ha egy normál testalkatú pár kg plusszal vonz, sosem volt fontos a kockahas.
2021. jún. 1. 12:45
Nekem gyanús, hogy szexinek írják sokan, illetve kimondottan vonzónak. Dehát aztán ki tudja. Mindenesetre zavarni ne zavarjon, mert egy valóban kicsi pocak nem fog hátráltatni a párkeresésben, nem taszító.
2021. jún. 1. 12:54
Ez így szavakkal félreérthető. Ha nem húzom be a hasam sőt beszívom a levegőt és olyan testtartásban vagyok akkor nálam is megállapítható pocak de senki nem tart tipikus túlsúlyosnak. Viszont ha leírnám netes ismerkedéskor hogy egy kis pocak van, akkor holmi zsírdisznónak gondolnának aki az ágyból is csak körülményesen tud felkelni
2021. jún. 1. 13:41
Egy tényleg kis pocak szerintem jobban néz ki, mint a teljesen lapos kockahas, teljesen őszintén. Főleg 35 évesen, szerintem az hozzá tartozik az emberhez. Sőt, lehet meg se forudlnék kockahasú teljesen lapos 35 éves férfi után, mert egyrészt nem tartanám magam elég jónak (pedig szépnek szoktak mondani), másrészt az rengeteg lemondással és megszorításokkal jár, hogy valaki fenntartsa a teljesen laposat. Sőt, lényegében az ember bármit megeszik, már nem lesz olyan lapos a hasa, mint reggel. Szerintem a kis pocaktól leszel emberi.
Ha a kis pocak mondjuk 10-15 kiló, az már más kérdés, ízlés kérdése. És ugye máshol is meglátszik. Az emg a személytől függ, hogy az mennyire tetszik rajta vagy sem
2021. jún. 1. 14:31
Kapcsolódó kérdések: