Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randi strandfürdőben? Beválllaljam vagy ne?

Én már írtam, hogy passzolnám.
Viszont az igaz, hogy én is hívtam már el lányt az élményfürdőbe, mert imádok oda járni és pihentető. Ha közben van kivel beszélgetni meg még jobb. Az alakja tökéletes ezért nem érdekelt milyen ruha nélkül mert úgy is az lesz. De elsősorban mint mondtam a kényelem a lényeg, a nyugalom. Csak hát nincs védettségi kártyája -.-" .
Strandfürdő kicsit más.

20 😀😀😀
Persze ruhaban topmodellnek látott és ő is mr Gyuros

Én pl nem mennék, egy egyszerű okból: nagyothalló vagyok, és a strandon ugyebár minden csurom víz. A hallókészülék meg nem lehet vizes mert tönkremegy. (Nem kockáztatok egy randi kedvéért egy 400.000 Ftos hallókészüléket, az egészen biztos.) Persze emiatt úszni se tanultam meg.
Az meg szerintem nem jó randi, hogy ülünk kussban és várjuk hogy vége legyen a randinak.
De ha te alapvetően szeretsz vizes helyre járni, akkor szerintem menj el. Ha alapvetően nem szoktad ott jól érezni magad, akkor meg ne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!