Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randi strandfürdőben? Beválllaljam vagy ne?
Ezt neked kell tudni, de én nem vállalnám. Ez még az ismerkedésről kéne szóljon.
2021. jún. 1. 07:48
mitol felsz? nekem talan 2. ra kivsit korai lenne, de ha van kedved, menj.
2021. jún. 1. 07:51
hülyeség, mutogatod magad, közbe meg lehet másodikra már mond valami bunkóságot a pasi ami miatt kiábrándulsz. Előbb elmennék vele állatkerbe, ide-oda. Nem a testről kéne szóljon. Ha komolyat akarsz, akkor az érzelmeknek előbb kell kialakulni és a testi hibáidat majd elfogadja később úgy ahpogy te az övét.
2021. jún. 1. 08:23
Mi voltunk második randin strandon. Bár előtte hetekig napi 12-14 órát beszáégettünk online. (Nyári szünet volt.)
Jó volt nagyon, fürödtünk, ültünk az árnyékban, dumáltunk, ettünk, meg le lehetett csekkolni az árut :D.
A kedvenc strandom egyikén, a vízben volt az első csók is. Kell ennél jobb?
Azóta évek óta házasok vagyunk :)
2021. jún. 1. 08:23
Én passzolnám még.
Majd esetleg legközelebb.
2021. jún. 1. 08:29
Ez azoknak kellemes program akik rendszeresen járnak úszni, fürödni és nem zavarja őket a félpucér szituáció. Olyat válassz ahol jól érzed magad.
2021. jún. 1. 08:52
7/30 A kérdező kommentje:
Igen ez a baj, hogy zavarban lennék pedig ismerem évek óta mert egy faluban éltünk csak elkerültem onnan én is és ő is, aztán újra felvettük a kapcsolatot. De más ruhában és más egy szál semmiben.
Nem értem mi a probléma??? Ez is csak egy randi! Nem akar megd...ni csak beszélgettek ,pihentek! Mindketten kiterítitek a lapjaitokat. Levetkőztök és nyíltan felvállaljátok kinek milyen a teste! Neki is akkora a félni valója mint neked! És ha ezen a "próbán" átmentek tettetek a bizalom felé egy nagy lépést!
Én nem voltam egy adonisz annak idején de második vagy harmadik randi a strandon volt! Sőt jött a legjobb barátnője is!! Jót dumáltunk!
17 éve vagyunk házasok....
2021. jún. 1. 09:00
2021. jún. 1. 09:06
Ahj, ez az ostobaság. Nyáron, amikor a lányok lengén öltöznek, a fiúk is, kb minden is látszik, kivehető ruhán keresztül. Max csak műtéti heg, meg miegymás nem látszik át, de a formák igen. Jah...és ebbe mi a gáz? Nem vágom. Ha elmész egy strandra, kb 1000 ember lát bikiniben, akár ő is, mert egy faluból vagytok, bezzeg ha randira mész el vele, ő ne lásson? Én ezt sose vágtam. A többi 1000 ember miért nem zavar akkor?
2021. jún. 1. 09:07
Kapcsolódó kérdések: