Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoznátok úgy valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznátok úgy valakivel, hogy nem láttátok csak képről? Nők? Férfiak?

Figyelt kérdés
Nekem vannak fenntartásaim. Ha valaki nem mutatja meg magát webcamon....

2021. máj. 30. 11:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Nos ezek már gyanúsan dolgok ha se insta se semmi... se face sem semmit Bem akar megadni.

Telefonszám?

2021. máj. 30. 14:19
 32/37 A kérdező kommentje:
Nem. Ő úgy gondolja, hogy úgy találkozzunk, hogy majd a társkeresőre beír. Én elküldtem a számom....
2021. máj. 30. 14:22
 33/37 A kérdező kommentje:
Ő megmondta, hogy első randiig semmit se ad meg. Én meg így nem fogok találkozni. Azért 30 évesen már nem ezen a szinten kéne lennie sztm
2021. máj. 30. 14:25
 34/37 anonim ***** válasza:
88%
Akkor nem a kép a gond hanem ez hogy semmit nem ad meg
2021. máj. 30. 14:25
 35/37 A kérdező kommentje:
Furcsa ez az egész.
2021. máj. 30. 14:36
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyértelműen kamu

Ne dőlj be neki

2021. máj. 30. 14:58
 37/37 anonim ***** válasza:
Biztos nem. Ha annyit nem képes megtenni a kapcsolatunk kibontakozásáért, hogy egy gombot lenyomjon, akkor tudom, ő mennyi energiát és figyelmet ad a másiknak. Ezt nem fogom vele megvitatni, nem fogom ismételni. Veszem a lapot, hogy ő ilyen, és nekem nem ez kell, mindenféle indulat nélkül. Túl nagylelkű és túl jó vagyok ahhoz, hogy ilyen párom legyen, én jóval többet is megtennék érte, mint egy gomb megnyomása. Bár, talán azért tudok ilyen lenni, mert nem mesélek be magamnak semmit, hogy talán vele jó lehet, ez meg az lehet. A valóságot nézem, és lemondok róla, mert tudom, hogy ő nem az aki kell.
2021. máj. 31. 03:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!