Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok úgy valakivel, hogy nem láttátok csak
képről? Nők? Férfiak?
Amúgy sajna a mesterséges intelligenciát is van hogy hülyeségre használják, azt is el tudom képzelni hogy egy híres ember arcára refacelte a sajátját, mivel írta a kérdező, hogy gyanús neki a kép.
Az egy dolog ha az ember bohóckodik ezzel, de hogy ha valaki arra használja, hogy becsapjon embereket az szemétség már. Én nem is értem az ilyen embereket.
2021. máj. 30. 13:50
Pedig így van! Én így buktattam le egy fake embert nyelvtanulós oldalon, belinkeltem a tineye-ba a képét és kidobta egy kevésbé híres amerikai testépítő képeit, akinek a kora sem egyezett, utána írtam neki, hogy nem is ő aztán gyorsan el is távolította a regisztrációját. Egy csalóval kevesebb, csak ugye utána később attól ujra regisztrálhat sajna csalóként ez a baj.
2021. máj. 30. 13:53
De miért külföldiek a képei ott él vagy élt? Vagy mit mond erre ?
2021. máj. 30. 13:55
Amugy egy facebookra regisztrált amerikai katona képeivel is csalóskodtak, szerencsétlennek jó nehéz lehetett és a családjának is, szóval ha lementi a facebook-ról a képet, akkor attól függetlenül algoritmus alapján a gép tudja hogy az duplicalt kép tehát ugyanaz, ne becsüld le a mesterséges intelligenciát.
2021. máj. 30. 13:56
Szerintem mond meg neki kerek-perec ha nem webcamoztok, nem mutatja meg élőben is az arcát és a hangját, akkor nem találkozol vele és teljesen jogosan.
Manapság már az internetes etikettbe már alap, hogy ha így reagál a másik akkor egyből vegye a másik a lapot, hogy jogosan bizalmatlan, attól függetlenül is, hogy nincs alapja, mert mondjuk az illető az aki a képen van. Szerintem ennek természetesnek kéne lennie, ha szóba kerül a videó hívás, mert ez egy biztonsági lépés. Az internet világában ez fontos. És olyan chat video alkalmazással amit nem tudnak manipulálni. Ezeket is jó ismerni.
2021. máj. 30. 13:59
26/37 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy nem magyar a nyilvános felirat a képen a hátad mögött a mosdóban. Piszoaru vagy vmi ilyesmi volt kiírva. Azt mondja nem is figyeltem, egy szlovák barátomnál voltam kinn..... Én nem egy szlovák edzőterem mosdójában fotózkodnék pasi ként se
De hol él helyileg ? Mert ha pl határ mellett akkor más a szitu... nálunk is sokan járnak ki vásárolni Kassára meg dolgozni.. közelebb van mint más magyar város ..
2021. máj. 30. 14:04
28/37 A kérdező kommentje:
kerd a facebook vagy insta profiljat. ha egyik simcs, nem adja meg van magyon gyanus, akkor kamu.
2021. máj. 30. 14:15
30/37 A kérdező kommentje:
Nem adta meg. Az volt a válasz, hogy kevés embernek nyílik meg és minimum egy tali kell, hogy megadjon ilyesmit. Szóval így találkozni..... De randira se hívott el egy hét alatt...
Kapcsolódó kérdések: