Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok úgy valakivel, hogy nem láttátok csak képről? Nők? Férfiak?
eddig csak igy talalkoztam emberekkel. ha van rola par kep, ami normalis minosegu es latszik rendesen, szerintem semmi szukseg webcamozasra. en pl GYULOLOK idegenekkel webcamozni, tehat biztos elutasitanam ezt a kerest, cserebe van rolam mindenhol egy csomo filter nelkuli, nem mrgszerkesztett foto, tehat attol nem kell tartani, h esetleg eloben ocsmanyabb leszek.
vagy mi a webcamozas oka?
Nem találkoznék vele. Van személyes tapasztalatom külföldivel, akkor én nyelv tanulás miatt regisztráltam egy nyelvtanuló oldalra, gyanús volt hogy nem akar skype-olni, kiderült, hogy nem is ő van a képen és ráadásul kiválasztott két hasonló pasi képet, bár így utólag voltak azért különbségek, tehát két pasi képét küldte, én akkor még csak gyanakodtam, hogy háát valahogy nem hasonlít egymásra, de hasonló volt, akkor még a scammer, fake fogalmát nem ismertem anno nagyon régen naivan. Később kb. 2 vagy 3 hónap után egyszer csak a testvérem közösségi oldalának kezdőoldalán megjelent az a kép, úgy szólt nekem, lecsekkoltuk a képet egy külföldi fotós weboldaláról szedte le a képeket.
Akkor már tudtam, hogy fake, aztán nem sokra rá le is buktatta magát, így nekem már nem kellett lebuktatnom és elköszönnöm.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot ne találkozz vele. Azt sem tudod kicsoda.
Képet tudod csekkolni, vannak ilyen programok már, és ha nem ő akkor úgyis belinkel olyan oldalakat ahova tartozik a kép. tineye a weboldal neve, ahol tudod csekkolni, de a gugli is már tud ilyet.
15-ös ezzel csak az a baj, hogy photoshoppal már bármit meg lehet szerkeszteni, ha ért hozzá, még egy papírlapot tartó embert aki a kérdező nevét írta rá.
Bár ugye ha nem ért hozzá és úgy szerkesztgeti azt képen röhögi egy photoshophoz értő ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!