Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ha nincs kocsid mennyire számít a randi végén, hogy milyen messzire van a lakásod a randihelytől?
Hogy tudod-e azt mondani "Amúgy itt lakom gyalog 10 percre." (Ami lehet 15-20 is, senki nem fogja stopperrel mérni.), vagy pedig hogy kint laksz a fenében és tömegközlekedéssel is 10-20-30-X percre. Ez nem szabály, de a legtöbb randi univerzálisan a belvárosba szerveződik, mert általában az van kb egyenlő távolságra mindenkinek és ott van sok program lehetőség, kellemes beülős helyek.
És most nem kérek szélsőségeket, hogy ha te vagy Brad Pitt, akkor az aluljáróban is lakhatsz, ha pedig te vagy Quasimodo akkor palotád is lehet. Ennél szofisztikáltabb válaszokat szeretnék kapni olyanoktól, akiknek ebben van sok randis tapasztalata első kézből, lehetőleg férfiak (vagy akár jó önismerettel bíró nők) részéről, akik tudnak releváns választ adni. Előre is köszi!
Egyik exem pest mellett lakott busszal jart etc.
Semmi nem erdekelte. Az sem milyen messze lakik, hogy mennek a buszok, kizarolag az erdekelte hogy amig ÉN szivesen vagyok veke addig ő is, amikor ÉN le akarok lepni (tök mindegy ha csak 1-2 ora mulva lesz neki busz vissza), akkor is tudomásul veszi csak hogy épp indulok.
Elso randikon NEM is tudtam arrol hogy ő pontosan hol lakik es neki mi milyen macera. Semmi hasonlot nem kötött az orromra, kizárolag ÉN erdekeltem, megcsókolt, bármikor nyitott volt vármeddig ujabb randikra, aztán javarészt nálam voltunk, nagyon nagyon imádtam vele lenni. Aztan elvitt ő is a szüleihez ott is aludtunk ettunk stb.
A többi exem meg vagy alapbol kozel volt, vagy kocsija van, amit tankolni sem esett nehezére
Bár nekem van kocsim de amíg nem volt sokszor volt bajom online ismerkedéskor hogy akkora volt a távolság amit busszal kb. fél nap lett volna megtenni. Ez nekem nem pálya jobban szeretek minél hamarqbb eljutni A-ból B-be.
Ezért is tettem le a jogsit és lett autóm. Ma már csak pár óra max amit egyhelyben végig kell zötykölődnöm. Ráadásul elfurikázni valami csendes helyre kettesben nem rossz program. Akár víz mellé akár valami beülős helyre. És akár autós randi is tartható ha az idő szotyi.
Nem zavar manapság hogy milyen messze lakik a nő. Ha szimpinek tartjuk egymást miért ne mennék el hozzá? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!