Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Chad min-max milyen magas lehet?

🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
alljatok mar le ezzel a chadezessel, annyira dedos. ti jobban ra vagytok izgulva ezekre a ‘chadekre’, mint a nok.

Nő 175 cm
A "chadem" 183, de voltak alacsonyabbak és magasabbak is.
Az apám egy 173 centis "chad". Most 66, olyan 50-55-nek néz ki. Egész életében meg voltak veszve érte a nők, úgy óvodáskortól. Nem emlékszem hogy volt-e olyan barátnőm kislánykoromtól aki ne lett volna szerelmes belé. Ezt a különböző életkoraimban mindig más-más módon éltem meg, hol büszke voltam hol vércikinek éreztem ☺
Nagyon hasonlított Andy Garciára, mindenki mondta is neki, linkelek egy képet róla a 90-es évek elejéről, na arra ha ránézek úristen ez az apám akkor, 35-40 körül, még a haját is úgy hordta ő is akkortájt.
A hetvenes évek közepén 20 éves kora körül majdnem férfimodell is lett, csináltak is néhány fotót róla de a magassága miatt nem felelt meg. Na ebben gátolta meg az alacsonysága kedves incelek, nem a magánéleti sikerekben. Közel 43 éve házasok az anyámmal, öten vagyunk testvérek.
Most majd jön a riposzt hogy ő nem chad mert a chad kizárólag magas lehet, pökhendi szemétláda lehet, és soha nem házas meg apa mert az egy alacsonyabbrendű életforma és csak a béta pasik elégednek meg vele 😅

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!