Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy Chad min-max milyen magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy Chad min-max milyen magas lehet?

Figyelt kérdés
Vagy lehet valaki chad 185cm-vel meg 200cm-vel is?

2021. máj. 29. 10:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Az én Chadem 180 centi, de ha alacsonyabb lenne, akkor is ugyanúgy Chad lenne nekem.
2021. máj. 29. 10:16
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Én 164 cm vagyok, a Chad pedig, aki mellettem reggelizik, 167 cm. Na akkor most mi van? Tán nem is Chad?
2021. máj. 29. 10:20
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Az én Chad-em minta 186 cm lenne (legalábbis úgy emlékszem, mert egyszer poénkodott, hogy pont 10 centivel magasabb, mint én), de nem attól lesz "Chad", hogy magas, hanem attól, hogy egy értékes és érdekes ember, nem egy hisztiző lúzer.
2021. máj. 29. 10:24
 4/18 A kérdező kommentje:
Én 199cm vagyok szerintetek lehetek chad?
2021. máj. 29. 10:33
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Te sose lehetsz "Chad", mert egy valóban vonzó férfi nem használ ilyen ostoba kifejezéseket.
2021. máj. 29. 10:36
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

alljatok mar le ezzel a chadezessel, annyira dedos. ti jobban ra vagytok izgulva ezekre a ‘chadekre’, mint a nok.

2021. máj. 29. 10:47
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tudom, mi az a Chad, annyi jött át kb, hogy ti használjátok a jó pasikra. Na, a férjem nekem Chad, de lehet a másik 10 nőnek nem jönne be. Főleg, hogy alacsony, 167 cm (2-es válaszoló vagyok). Önmagában a magasság kevés, hogy jó pasi légy, de aki ilyen ostoba kérdést képes feltenni, annak kár magyarázni bármit is.
2021. máj. 29. 10:53
 8/18 anonim ***** válasza:
69%

Nő 175 cm

A "chadem" 183, de voltak alacsonyabbak és magasabbak is.

Az apám egy 173 centis "chad". Most 66, olyan 50-55-nek néz ki. Egész életében meg voltak veszve érte a nők, úgy óvodáskortól. Nem emlékszem hogy volt-e olyan barátnőm kislánykoromtól aki ne lett volna szerelmes belé. Ezt a különböző életkoraimban mindig más-más módon éltem meg, hol büszke voltam hol vércikinek éreztem ☺

Nagyon hasonlított Andy Garciára, mindenki mondta is neki, linkelek egy képet róla a 90-es évek elejéről, na arra ha ránézek úristen ez az apám akkor, 35-40 körül, még a haját is úgy hordta ő is akkortájt.

A hetvenes évek közepén 20 éves kora körül majdnem férfimodell is lett, csináltak is néhány fotót róla de a magassága miatt nem felelt meg. Na ebben gátolta meg az alacsonysága kedves incelek, nem a magánéleti sikerekben. Közel 43 éve házasok az anyámmal, öten vagyunk testvérek.

Most majd jön a riposzt hogy ő nem chad mert a chad kizárólag magas lehet, pökhendi szemétláda lehet, és soha nem házas meg apa mert az egy alacsonyabbrendű életforma és csak a béta pasik elégednek meg vele 😅

[link]

2021. máj. 29. 10:58
 9/18 A kérdező kommentje:
Szerintem jóképű is vagyok mellé de még csak 20 eves vagyok ezért nem tudom hogy lehetek e chad
2021. máj. 29. 10:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem leszel az, mert amíg így gondolkozol, kerülni fognak a nők.
2021. máj. 29. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!