Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen közös programjaitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen közös programjaitok vannak?

Figyelt kérdés
Kisebb nagyobb dolgok. Mit szerettek közösen csinálni?
2021. máj. 25. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Szex. Mondjuk azt egyedül is szoktam.
2021. máj. 25. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Sütés-főzés

Kertészkedés

Túra, kirándulás

Videojátékok

Filmek/sorozatok

Barkácsolás

Bringázás

Társasjáték, kártyajáték

Szimpla beszélgetés

Mostanában főleg ezeket szoktuk csinálni. Még a járvány néha jártunk koncertre, színházba, rövid ideig uszodába is de abból hamar elegünk lett. :D

2021. máj. 25. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Néha egy-egy kulturális esemény, kirándulás, horgászat...de egyre kevesebb m
 4/10 A kérdező kommentje:
Hehe azt gondoltam. :) Igazából azért tettem fel a kérdést hogy tudjam miről maradok le, mert nekem évek óta nincs kapcsolatom. Amikor volt is az a három sem volt sztem jó. Nem csináltunk tipikus páros dolgokat.
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Túrázás, kirándulás. Majd júniusban megyünk levendulát szüretelni meg koszorút is kötünk. Ő imád fotózni, úgyhogy az is lesz. Egyébként filmezünk, imádunk enni, úgyhogy különféle ételek kipróbálása, közös főzés, társasozás, városnézés.
2021. máj. 25. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Szoktunk veszekedni egymással...
2021. máj. 25. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kertészkedés, autós kirándulások - a hosszú túrákat nem szereti (én igen de azokat nélküle csinálom), így ketten a rövid sétálós roadtripeket csináljuk inkább, városnézés, filmek/sorozatok, van pár videojáték amit együtt játszunk, kártyázás, színház.

Egyik se tipikus páros dolog, csak simán a keresztmetszet, van külön hobbink is bőven, vagy pl. mindketten nagyon szeretünk koncertekre járni, csak nem ugyanazokra mert nem szeretjük a zenét amit a másik hallgat :D

2021. máj. 25. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Sütünk, főzünk, leginkább ezt szeretjük. Szerencsére elég nagy konyhánk is van hozzá. Most, hogy remélhetőleg jön a jó idő, túrázunk , kirándulunk, csónakázunk. Gyakran, egy-egy délután csak úgy sétálunk a városban, esetleg közben eszünk egy fagyit. Közös filmnézés is van.
2021. máj. 25. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazából bármi, ami barátokkal is megy: mozi, színház, kirándulás, múzeum, koncert, túrák, utazások. Néha barátokkal megyünk, néha kettesben. Mindkettőnknek nagyon sok érdeklődése van, így programokból nincs hiány.

Ezekhez jönnek az otthoni pihi napok, amikor vagy takarítunk, vagy lustizunk és filmet nézünk, vagy szexelünk.

27/N

2021. máj. 25. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Főzés, sütés, pihenés, összebújás, filmezés, fagyizás, takarítás, túrázás, kirándulás, kutyasétáltatás.
2021. máj. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!