Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket adjak, hogy észrevegye, megcsókolhatna már?
Figyelt kérdés
2. Randi után se volt még egy csók sem, 1 arcra puszit adott a randi partnerem,mindkét randi végén. bejövök neki, ezt mondta is, viszont az első csók még mindig nem történt meg. Nekem kéne kezdeményezni? Ő 24F, én 22L2021. máj. 24. 18:48
11/16 anonim 

válasza:

Tisztázd le vele hogy mit akar. Én is így jártam hogy nem volt csók a 2. randin sem és kiderült hogy nyilvánosan azért nem akart semmit csinálni mert csak szexpartnert látott bennem akivel jól el lehet lenni az utcán is... 🙄
12/16 anonim 

válasza:

A csókhoz meghittség kell. Egy nagyváros zajos utcáin ne csodálkozz, ha nincs meg ez. Csendes, meghitt helyre menjetek. A helyszínből is következik, hogy az adott fél mit vár el a randitól. Ha mondjuk étterembe hív, akkor ne azt várd, hogy megcsókol. 31f
13/16 anonim 

válasza:

Ja, tízes, annyira nem értek a férfiakhoz, hogy boldog házasságban élek az egyikkel. Kötekedjél máshol, professzor.
14/16 anonim 

válasza:

Adj egy csókot neki te, kisasszony!
15/16 anonim 

válasza:

13... hát lehet, hogy nem sokáig fogsz ilyen kommunikáció mellett...
16/16 anonim 

válasza:

15-te csak azért vagy itt, hogy ovis módon provokálj egy névtelen idegent? Ha bajod van, írj privátot, megbeszéljük mi a kínod, de ha csak feltűnési viszketegségből balhézni akarsz nyilvános fórumon, abba nem megyek bele, szóval akadj le rólam.
Inkább válaszolj a fenti kérdésre, ez az oldal ugyanis arra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!