Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket adjak, hogy észrevegye, megcsókolhatna már?
Figyelt kérdés
2. Randi után se volt még egy csók sem, 1 arcra puszit adott a randi partnerem,mindkét randi végén. bejövök neki, ezt mondta is, viszont az első csók még mindig nem történt meg. Nekem kéne kezdeményezni? Ő 24F, én 22L2021. máj. 24. 18:48
1/16 anonim 

válasza:

Miért sietteted? Majd megtörténik, ha meg kell történnie.
3/16 anonim 

válasza:

Nőként mondom: miért nem csókolod te meg? Miért kell várni? Én simán megcsókolom akit meg akarok. Mármint nem radnom embereket az utcán, de ha már flört van és tudom, hogy csak félénk. Eddig bevált
4/16 anonim 

válasza:

Azért ez még nem a világvége.
Sokan pl eleve nem szeretnek 1. randin csókolózni.
Nem tudjuk az előzményeket, hogy ismertétek egymást ezelőtt vagy nem, de a lényeg hogy minek sietteted? Hova rohansz?
Egyébként meg ha mélyen belenézel a szemébe, kicsit közelebb hajolsz, rá-rápillantasz a szájára, nézed a száját beszéd közben, előbb-utóbb leesik neki.
5/16 anonim 

válasza:

Ha a kis finom női jelzéseidre nem vevő , akkor sajnos kuka.... !
1. Mégsem vagy neki annyira fontos, húzza csak az időket
2. Kicsit “bolhás a Béla”, bátortalan kezdeményezni. Másban is az lesz, te pedig nem szeretnél egy gyenge pasit magadnak ugye ?
6/16 anonim 

válasza:

A férfiak teljesen hülyék dekódolni akármilyen női jelet, ezt felejtsd el. Csókold meg te, talán eszébe jut, hogy az utolsó centi távolságot már ő tegye meg. Vagy várj amíg neki eszébe jut végre, ennyi. Az is lehet, hogy szeret várni valamiért.
7/16 anonim 

válasza:

Amúgy ti a csókért jártok randira? :D Másodszor látod és csókot vársz el? 30 éves férfiként mondom, azért az kemény...tényleg nagyon felgyorsult világot élünk.
8/16 anonim 

válasza:

7 Vagy neked még nem volt kölcsönösen erős vonzalommal kezdődő élményed :D
41 éves nőként mondom ;)
9/16 anonim 

válasza:

Sose randiztam még....nem ilyen módon lett valakim, de nem is mennék soha.
10/16 anonim 

válasza:

6-os, farkat is növesszen hozzá? Látszik, hogy nem értesz a férfiakhoz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!