Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy nem mertel elmenni egy sraccal/csajjal talalkozni? Ha volt, akkor miert nem?
Nekem most is van ilyen.
Neten ismerkedtünk meg. Annyira nagyon jó az egész. Összepasszolnánk, én mégis hezitálok.
Vlmi visszatart, nem tudom mi. :(
Szerintem az a baj hogy már az elején nem őszinték: elkéne mondani hogy mit várnak egymástól, stb.
csak sajnos ezt nem minden lehendő "pár" próbálja meg elmondani egymásnak
bocsi előző vagyok
félnek egymástól, a másik reakciójától
Szerintem igaza van az utolsó válaszolónak ... De nekem egyszer volt ilyenben részem! És én is izgultam meg minden...De aztán úgy voltam vele egye fene...Úgyis messzebb lakik...Ha nem lesz semmi az sem baj! És azzal a srááccaol volt aztán a legszebb szilveszter estém(mert akkor találkoztunk elöször és utóljára) de megérte(Y)
Szóval aki ilyenbe vág bele sok sikert neki! (és bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam)
Am, hogy megprobáljak arra...Én ált. a külsöm miatt félek, hogy nem tetszik a fiúknak... mert egy kicsit duci vagyok...De már ettől sem félek, mert úgy vagyok vele nem vagyunk egyformák és ha nem tetszek neki...Akkor majd yööön másik! Ennyi!
Sok sikert mindenkinek párkeresésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!