Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan, hogy nem mertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy nem mertel elmenni egy sraccal/csajjal talalkozni? Ha volt, akkor miert nem?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen. (fiú vagyok)Aki ilyet csinál az bunkó k*csög. Ilyet csinálni.
2008. dec. 7. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem most is van ilyen.

Neten ismerkedtünk meg. Annyira nagyon jó az egész. Összepasszolnánk, én mégis hezitálok.

Vlmi visszatart, nem tudom mi. :(

2008. dec. 7. 13:56
 3/10 A kérdező kommentje:
A masodik valaszolonak...megis vajon mi lehet az ? Mit nem enged ? Megis...?!
2008. dec. 7. 14:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Mi tart vissza...?* (akart lenni)
2008. dec. 7. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan régebben.Sokat beszélgettünk neten,de valahogy ugy éreztem az utolsó hetekben,hogy nem akarok találkozni vele mégsem.Valahogy olyan érzés jött belém,hogy nem kellene.Persze akkor még konkrét időpont nem volt megbeszélve,hogy mikor lenne a találkozás.Így utólag visszagondolva,nem bántam meg,hogy így alakult.
2008. dec. 7. 14:50
 6/10 Srapnel ***** válasza:
Volt, már meg is beszéltük másnapra a találkozót, aztán lemondtam, nem mertem elmenni. Akkora hasmenésem volt az antibiotikumtól, hogy még a nagyszobába sem mertem kimenni a vécéből...
2008. dec. 7. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem volt. Miért félnék? Csak nem harap.
2008. dec. 7. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj hogy már az elején nem őszinték: elkéne mondani hogy mit várnak egymástól, stb.

csak sajnos ezt nem minden lehendő "pár" próbálja meg elmondani egymásnak

2008. dec. 7. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:

bocsi előző vagyok

félnek egymástól, a másik reakciójától

2008. dec. 7. 22:44
 10/10 anonim válasza:

Szerintem igaza van az utolsó válaszolónak ... De nekem egyszer volt ilyenben részem! És én is izgultam meg minden...De aztán úgy voltam vele egye fene...Úgyis messzebb lakik...Ha nem lesz semmi az sem baj! És azzal a srááccaol volt aztán a legszebb szilveszter estém(mert akkor találkoztunk elöször és utóljára) de megérte(Y)

Szóval aki ilyenbe vág bele sok sikert neki! (és bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam)

Am, hogy megprobáljak arra...Én ált. a külsöm miatt félek, hogy nem tetszik a fiúknak... mert egy kicsit duci vagyok...De már ettől sem félek, mert úgy vagyok vele nem vagyunk egyformák és ha nem tetszek neki...Akkor majd yööön másik! Ennyi!

Sok sikert mindenkinek párkeresésben!

2008. dec. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!