Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy srác azért nem akar találkozni egy csajjal, mert dagadt, és le akar fogyni a tali előtt?
Van egy srác, akit régebben gyakran láttam (mostmár nem), felvett msn-re, és sokat beszélgettünk, aztán mondta, hogy majd talizhatnánk, de már hetek óta húzza a tali időpontját. Ami eddig felmerült bennem, az az, hogy le akar fogyni, és ezért nem akar addig talizni, amíg kicsit daginak érzi magát.:D Én a képeken, meg régebben (fél éve) nem láttam dagadtnak... sőt, teljesen jó alakja volt. Lehet, hogy az az oka, annak, hogy húzza a tali időpontját, hogy le akar fogyni, és csak utána akarja, hogy lássam? És amúgy 173 cm-el a 75 kg mennyire arányos?(mert ő ekkora) És 16 éves.
16/L
szerintem beszélj vele:)és mondd meg neki hogy nem a külső a fontos:)csak az legyen a lényeg h veled legyen:)
(egyébként 173 cm 75 kg átlagos testalkat)
Én 22 éves srác vok. Izmos és egyátalán sehol nincs rajtam fölösleg csak a hasamon ezért baromi szembetűnő sokkal feltűnőbb mint egy kicsit húsosabb ember esetében. Én is gátlásos vagyok emiatt és én is félek így a nőktől. Alig várom h hideg legyen és lehessen végre kabátban járni.
Múltkor is közölték velem h h az a baj h pocakom van holott nálamnál sokkal nagyobb bendőjű embereken kevésbé látszik mert nekik hozzá teltebb minden részük és nem annyira feltűnő... Elég kellemetlen amikor ha szép finoman is de közlik h ronda vagy.
Igen lehetséges h emiatt fél a találkozótól legalább is magamból kiindulva.
13:31-nek, szerintem nagyon édi, ha valakinek van egy kis pocija, ettől ne érezd megad rosszul ;)
18/L
13:36 nagyon kedves tőled...:) :$ csak sajnos ezt kevesen gondolják így manapság az izmos pasik kockahassal a menő.. Az első megvan az utóbbi viszont nem nagyon akar sajna összejönni pedig igyekszem :S:)
A gátlásaim emiatt nem véletlenül alakultak ki. Nem vagyok félénk visszahúzódó v ilyesmi csak ha megpróbálok megismerkedni egy lánnyal már előre tudom h külsőségeken fog elbukni az egész.. Sajnos elég rossz a "statisztikám" ....
mi lenne ha őt kérdeznéd hogy mibaja van?
szerintem is nekiáll gyúrni meg fogyózni, aztán jövőre taliztok... lehet valami más van a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!