Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel másabb valakivel naponta találkozni / együtt aludni vagy együtt élni?
Tehát mekkora a különbség? Nagy a változás?
Írjatok saját történeteket!
Eléggé más.
Ha csak találkoztok, néha ott alszol nála, akkor meg van még a saját kis magánéleted. Nekem ez sajna csak pár hét volt. Aztán hülye fejjel beleugrottam, hogy igaz van kolim, nála voltam folyamatosan az albérletben. Együtt voltunk folyton, még egy szakra is jártunk, nagyon sok közös óránk volt. Nem tudtam úgy megtenni egy lépést hogy ne tudjon róla. Aztán már a buszon hazafelé is telefonáltunk minden. Szép lassan hozzászoktatott, hogy mindig érezzem úgy, hogy nélküle semmit nem tudok. Sikerült is neki, aztán mikor így lett, lerázott magáról, és elmondott minden tehetetlennek. Ebből lett a szakítás.
Teljesen más együtt élni, és mindennap találkozni, minden pici problémát megoldani együtt, azon gondolkozni, hogy van-e elég tej ilyesmi, persze ez akkor is megvan, ha külön vagytok, de mégis teljesen más. Ilyenkor már nem csak magadról, hanem a másikról is gondoskodnod kell.
Wow első, ilyen fiatalon megházasodni merész dolog:)
Amúgy nem tudok a kérdésre érdemben válaszolni én soha nem költöztem össze senkivel. Szeretek egyedül élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!