Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha minimális vonzalmat csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minimális vonzalmat csak 100-120 kilós nőkben tudok kelteni, érthető és logikus lépés hogy inkább hagyom az egészet és maradok egyedül?

Figyelt kérdés

Normál alkatú nők menekülnek előlem.

F/30

2021. máj. 24. 09:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, de átlagos magasságú, 100+ kilós nő ritkán kívánatos még olyan szép arccal sem mint némely mostanában divatos plus size lánynak van.
2021. máj. 24. 10:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek a megváltozásban. Amint olyan problémád lesz, azonnal a pia után nyúlsz. 1000 ilyen esetet láttam.

Itt most rólad volt szó, nem a nők múltjáról. Az más kérdés megint, de ha tudni akarod, abban sem hiszek.

2021. máj. 24. 10:35
 13/24 A kérdező kommentje:

12: 18 körül csúsztam bele az alkoholizmusba, mert nem tudtam elviselni hogy nem szeretnek a nők. Azóta se tudtam ezt megoldani.

De lerakni azért raktam le egy ideje, mert már veszélyben éreztem az életemet.

Szóval ez kitarthat, hiába okoskodsz hogy nem.

2021. máj. 24. 10:39
 14/24 anonim ***** válasza:

Majd kiderül, hogy okoskodok vagy sem. Félév még semmi.

2021. máj. 24. 10:43
 15/24 A kérdező kommentje:

14:

Persze, semmi. 1 év is az. Nektek minden az ami csak a férfi küzdelme és ami csak róla szól.

Mert elismerni csak olyasmit tudtok, amiből ti is részesültök.

Tapsoltok a menő informatikus pasitoknak, költitek a pénzét, de a férfinak aki feláll a padlóról a szenvedélybetegségből, neki nem.

A küzdelmet, harcot, amikor egy ember saját magáért próbál tenni...

Lehet te is piához nyúltál volna ha bottal se akart volna senki megpiszkálni fiatal korodban. De nőként ugye ez a veszély ritkán fenyeget.

2021. máj. 24. 10:48
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Balázska én nem teszem függővé az életem a másik nemtől. Szabad, független nő vagyok. És nem is változtatok ezen. Piához meg nem nyúltam és nem is fogok. Valóban becsülendő, hogy változtatni akarsz, de volt már itt nálad is, hogy leszoktál szerinted, aztán megint piáltál. Tehát fenntartom a kételkedés jogát nálad továbbra is az előzmények miatt is.

És a saját pénzemet költöm, azt is költöttem mióta csak dolgozom, immár 28 éve. 🙂

És bocs, te is minden nőt egy kalap alá veszel, akkor én is besorollak a többi közé. Ugye milyen jó érzés?

2021. máj. 24. 11:02
 17/24 A kérdező kommentje:

16: rendben, örülök neki hogy szabad független nő vagy és ráadásul piához se nyúltál sose.

de igazából miért is írogatsz itt nekem a kérdésem alatt? Azt leszámítva hogy próbáltál lehúzni hogy úgyse sikerül...

2021. máj. 24. 11:07
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

Röviden, tömören, mert idióta vagy, én meg ráérek most. 😘

2021. máj. 24. 11:24
 19/24 A kérdező kommentje:
18: te se vagy teljesen százas ha ráérő időkben szeretsz idiótákkal foglalkozni!
2021. máj. 24. 11:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Az lenne logikus és normális, ha ELFOGADOD, hogy egyedül maradsz. Ha megtanulsz magadért tenni valamit, és úgy alakítod az életed, hogy legyen valami normális jövőd.
2021. máj. 24. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!