Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan pasival, aki a múltjában elég sok csoportos szexre járt el?
Ahol 7-8 személy is volt mondjuk egyszerre. Akkoriban ezt azzal indokolta, hogy a jó pasik hamar megunják a normális szexet....
Nekem már akkor is félelmetes volt ez nőként, el is utasítottam, hogy ne haragudjon, de nincs randi. Most megint összefutottunk a városban. Állítólag leállt már vele, mert öregszik és most elhívott randizni, hogy normális párt keres. Hát nem tudom 🤷
De komolyan ezt meg kell kérdezni? Amíg minden héten mással dugott, azt unta, mert "normális" a szex, ezért orgiákra járt. Akkor hogy a p..ba ne unná meg, ha ugyanazt az egy nőt dugja "normálisan", hosszú távon? Szerinted!?!?
Legfeljebb akkor áll le, ha már nem áll fel...
Nem, engem taszítana ennek a gondolata, meg ennyire más lelkületű emberrel eleve nem tudnék elképzelni kapcsolatot.
"Állítólag leállt már vele, mert öregszik és most elhívott randizni, hogy normális párt keres."
Lehet, hogy ebben a helyzetben megkérdezném tőle, hogy el tudna-e képzelni olyan nőt párnak, aki korábban 7-8 fős orgiákon vett részt, de már leállt vele.
De tényleg nem kötekedésből, csak őszintén kíváncsi lennék arra, hogy neki ez nem lenne-e kizáró ok.
Nem randiznék vele. És nem azért, mert volt már csoportos szexen, hanem a
felfogása miatt (a jó pasik hamar megunják..). A felfogás szinte sosem változik.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!