Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal tudom oldani a feszültséget első randin, ha megcsikizem a lányt?
Figyelt kérdés
30 éves körüliek vagyunk, most találkozzunk először élőben.
Arra gondoltam, hogy az oldaná a feszültséget, ha megcsikizném a lányt.
2021. máj. 19. 13:16
21/36 anonim válasza:
21 Ez hol aranyos? Egy alja kis gyökér, aki fullba nyomja a kretént, semmi aranyos nincs benne.
22/36 anonim válasza:
Mi aranyos ebben?
Vagy trollkodik, vagy érzelmi analfabéta, vagy direkt zaklat másokat. Ezek közül egyik se aranyos.
23/36 anonim válasza:
10es hsz alapján nem túl kedves "ember"
24/36 anonim válasza:
nem viselném el hogy hozzám érjem első randin valaki, másodikra esetleg megfoghatnáá a kezem vagy iylesmi, de ölelni, csikozni tényleg taperolás, nyomulás
25/36 A kérdező kommentje:
jó akkor nem lesz ölelés sem akkor rácsapok a fenekére azt kész
2021. máj. 19. 14:59
26/36 anonim válasza:
Tehát akkor a "trollkodás" volt a helyes megfejtés.
27/36 anonim válasza:
Válaszul arcon fog csapni, majd soha többé nem látod. Menj el egy pszichológushoz, mert ha komolyan gondolod, akkor viselkedésbeli és értelmezési zavaraid vannak, ha pedig csak trollkodsz, akkor helyre kell tenni az életed, hogy ne ez legyen a szórakozásod.
28/36 anonim válasza:
21-es vagyok, visszavontam. Még mindig tartom, hogy nem Balázska, nem ilyen a stílusuk. Az utolsó kommentig amúgy elhittem, hogy egy jóindulatú, kicsit tufa srác is lehet, mert van ilyen ismerősöm - alapvetően nem rosszindulatú, de érzelmi intelligencia zéró, vagy viselkedészavaros, vagy agyban van vmi difi, nem tudom, de nem lehet vele megbeszélni dolgokat, mert nem úgy látja a világot, és ilyen elmebeteg ötletei vannak. De az utolsó válasz elég egyértelművé tette, hogy troll (vagy csak simán paraszt).
29/36 anonim válasza:
Ez Balazska. Meg ez is. Es igen a stilusa buktatja le.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
30/36 anonim válasza:
Szerintem csikizd meg, majd csapj a seggére. De, kérlek áruld el, hol és mikor! Ezt látnom kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!