Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal tudom oldani a feszültséget első randin, ha megcsikizem a lányt?
30 éves körüliek vagyunk, most találkozzunk először élőben.
Arra gondoltam, hogy az oldaná a feszültséget, ha megcsikizném a lányt.
Kezed törném.
Ez nagyon gáz és gyerekes. A nevetés fogja oldani a hangulatot,de inkább vicceskedj, mint inzultálj.
Az emberek nagy része utálja.
Én pl. egyszer szólok miatta, utána ütök.
Unalmasak a csikifétis kérdések állandóan...
Remélem, hogy ez csak trollkérdés.
Azért jobb esetben nincs taperolás első randin, még ha "feszültségoldó csikike" is... és sokan utálják, ha csikizik őket. Te ilyen egybites vagy amúgy, hogy ez jut eszedbe mint feszültségoldás, és nem pl. mondjuk bedobni egy normális viccet, mesélni egy sztorit, felhozni egy érdekesebb kisszínes hírt...?
Én pasi vagyok és érintős, de én se örülnék, ha a csaj csak úgy meglepetés szerűen elkezdene megcsikizni az utcán.
Pláne, hogy kungfuztam pár évet és félő, hogy ha hirtelen rossz szögből vagy rossz pillanatban nyúl hozzám úgy, hogy a reflexeim/periférikus látásom támadásnak veszi, akkor lecsapom a kezét.
Sajnos volt már olyan, hogy egy lánnyal, akivel kavartam "civakodásból verekedtünk" és ő úgy gondolta, hogy most abbahagyja és megcsókol. Ezért közelebb lépett, amit az agyam "lábmunkának" érzékelt és olyankor belharcnál könyékciklusra kell váltani, és ahogy közelebb jött a lány, én reflex szerűen "védés és támadás" közben halántékon könyököltem.
Nem erősen. Nem volt durva, de azért koppant. Mindegy :D a lényeg, hogy nem jó ötlet akárki közelében hirtelen mozdulatokat tenni.
15 évesen még talán jó lett volna, de 30 fölött ne legyen már ekkora probléma találkozni egy idegennel
nem kell megváltani a világot; köszönsz, arcra puszi, sétáltok, kávéztok, beszélgettek, aztán elköszönsz. Ennyi az első randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!