Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azzal tudom oldani a feszültsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal tudom oldani a feszültséget első randin, ha megcsikizem a lányt?

Figyelt kérdés

30 éves körüliek vagyunk, most találkozzunk először élőben.

Arra gondoltam, hogy az oldaná a feszültséget, ha megcsikizném a lányt.

2021. máj. 19. 13:16
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
91%

Kezed törném.

Ez nagyon gáz és gyerekes. A nevetés fogja oldani a hangulatot,de inkább vicceskedj, mint inzultálj.

2021. máj. 19. 13:17
 2/36 anonim ***** válasza:
90%

Az emberek nagy része utálja.

Én pl. egyszer szólok miatta, utána ütök.

Unalmasak a csikifétis kérdések állandóan...

2021. máj. 19. 13:17
 3/36 anonim ***** válasza:
91%

Remélem, hogy ez csak trollkérdés.

Azért jobb esetben nincs taperolás első randin, még ha "feszültségoldó csikike" is... és sokan utálják, ha csikizik őket. Te ilyen egybites vagy amúgy, hogy ez jut eszedbe mint feszültségoldás, és nem pl. mondjuk bedobni egy normális viccet, mesélni egy sztorit, felhozni egy érdekesebb kisszínes hírt...?

2021. máj. 19. 13:25
 4/36 anonim ***** válasza:
83%
Ha már ott ültök valahol 3 órája egymás mellett, jól alakul a beszélgetés, poénkodtok, egymáshoz értetek már előtte (pl a kezeitek, vagy ahogy ültök az oldalatok), akkor beleférhet. De ha még az életben egymáshoz sem értetek, akkor nem ezzel indítanék. Az érintést is szépen lassan fel kell építeni.
2021. máj. 19. 13:26
 5/36 anonim ***** válasza:
96%
Az oldaná a feszültséget, ha úgy viselkednél vele, mint egy emberrel.
2021. máj. 19. 13:27
 6/36 anonim ***** válasza:
89%
A fentiekhez még annyit tennék hozzá, hogy ha nem csikis, akkor még kïnosabb lesz.
2021. máj. 19. 13:28
 7/36 anonim ***** válasza:
30%

Én pasi vagyok és érintős, de én se örülnék, ha a csaj csak úgy meglepetés szerűen elkezdene megcsikizni az utcán.

Pláne, hogy kungfuztam pár évet és félő, hogy ha hirtelen rossz szögből vagy rossz pillanatban nyúl hozzám úgy, hogy a reflexeim/periférikus látásom támadásnak veszi, akkor lecsapom a kezét.

Sajnos volt már olyan, hogy egy lánnyal, akivel kavartam "civakodásból verekedtünk" és ő úgy gondolta, hogy most abbahagyja és megcsókol. Ezért közelebb lépett, amit az agyam "lábmunkának" érzékelt és olyankor belharcnál könyékciklusra kell váltani, és ahogy közelebb jött a lány, én reflex szerűen "védés és támadás" közben halántékon könyököltem.

Nem erősen. Nem volt durva, de azért koppant. Mindegy :D a lényeg, hogy nem jó ötlet akárki közelében hirtelen mozdulatokat tenni.

2021. máj. 19. 13:36
 8/36 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az jobban oldaná a feszülséget, ha a lány szájba vágna egy féltéglával. Szerencsétlent előre sajnálom, hogy egy ilyen véglénnyel fog randizni, remélhetőleg nem teljesen hülye és második randira nem kerül sor.
2021. máj. 19. 13:39
 9/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez a legjobb ötlet. Minden csajom megcsikizem az első randin. Mindig volt is szex az első randin.
2021. máj. 19. 13:50
 10/36 anonim ***** válasza:
90%

15 évesen még talán jó lett volna, de 30 fölött ne legyen már ekkora probléma találkozni egy idegennel

nem kell megváltani a világot; köszönsz, arcra puszi, sétáltok, kávéztok, beszélgettek, aztán elköszönsz. Ennyi az első randi.

2021. máj. 19. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!