Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azzal tudom oldani a feszültsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal tudom oldani a feszültséget első randin, ha megcsikizem a lányt?

Figyelt kérdés

30 éves körüliek vagyunk, most találkozzunk először élőben.

Arra gondoltam, hogy az oldaná a feszültséget, ha megcsikizném a lányt.

2021. máj. 19. 13:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%

mondjuk egy világjárvány közepén, amikor még közterületen is maszkot kell viselni, és konstans szajkózzák, hogy MÁSFÉL MÉÉTER!! ott a köszönésnek arcra puszi kicsit erős. talán. :)

2021. máj. 19. 14:00
 12/36 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem fogom csikizni akkor megfogom ölelni
2021. máj. 19. 14:11
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Az ölelés sem jó megoldás, ha feszkó van. Azt megbeszélni illik... érdemes sztem elmenned pszichológushoz, mert látok viselkedési zavart elég rendesen.
2021. máj. 19. 14:13
 14/36 anonim ***** válasza:
92%
ha feszült helyzetben megölelne valaki, nem értékelném. Az ölelésemnek részemről pont az a lényege, hogy ha annyira jól és oldottan érzem magam valakivel, akkor "csak úgy" jön.
2021. máj. 19. 14:16
 15/36 anonim ***** válasza:
92%

Értelmesen nő azonnal felpofozna és otthagyna, majd otthon letiltana mindenhol. Ölelkezni pedig akkor szokás, ha vagytok már olyan kapcsolatban, esetleg köszönés során. Csak úgy első randin nem illik.

Én is a pszichológust javaslom, mert jelenleg elég erős viselkedési zavarod van.

2021. máj. 19. 14:19
 16/36 anonim ***** válasza:
90%

Rohadtul rossz ötlet! Ennyi idősen több eszed is lehetne.

Nem értékelném, taperolásnak gondolnám, aki arra kíváncsi, hogy mi van a ruha alatt.

2021. máj. 19. 14:20
 17/36 anonim ***** válasza:
88%

Jézusom, te valami értelmi fogyatékos vagy??? Se csiki, se ölelés }:(

Neked eddig nem voltak randijaid/emberi kapcsolataid, vagy csak trollkodsz???

2021. máj. 19. 14:26
 18/36 anonim ***** válasza:
90%
Balazska, vegyel mar vissza, uncsi.
2021. máj. 19. 14:27
 19/36 anonim ***** válasza:
25%
20: ez sztem nem Balázska... Balázska bunkó. Ez egy aranyos, csak tuda / enyhén értelmi fogyatékos vagy viselkedési zavaros srác.
2021. máj. 19. 14:30
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
*tufa akart lenni
2021. máj. 19. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!