Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy olyan fiúval,akinek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan fiúval,akinek még soha nem volt barátnője,hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

2021. máj. 18. 12:14
 1/10 A kérdező kommentje:

Egy olyan fiúról lenne szó,

aki nagyon önbizalom hiányos.

Igazából azt nem tudom, hogy tegnap írtam neki, akkor most várjam meg, hogy ő keressen, vagy megint én?

Illetve a téma, hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne meneküljön el:D vagy az, hogy mennyi idő elteltével hívjam el randira, nyilván lányként ezt nem kellene,így majd várjam meg, hogy ő elhívjon?

2021. máj. 18. 12:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Szívesen fogadok bármilyen tanácsot, nem voltam még ilyen helyzetben:D:)
2021. máj. 18. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ugyanúgy mint egy olyan fiúval, akinek volt már bnője.
2021. máj. 18. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

de jó lenne ha nekem is ennyire segítő kész lány segítene mondjuk így.

Minden képen jó kezdés hogy te nyitottál felé,bár ezt gondolhatja úgy is hogy csak baráti céllal. Vagy ha nem ismeritek egymást akár átverésnek.

Ha már rá írtál kerested szerintem várd meg a válaszát 1-2 nap még jó bár nagyon fira lenne ha eddig nem írna vissza.

2021. máj. 18. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ismerkedj vele beszélgess,talán a hobbiáról stb. esetleg azt hogy milyen nők tetszenek neki valahogy célozgatni.
2021. máj. 18. 12:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Eddig mindig vissza írt/válaszolt, ha írtam neki. De csak ebben az esetben kérdezte meg, mi újság. Magától még nem írt.

Viszont azt írta, szeretne megismerni, arra fel, hogy azt írtam neki, hogy szeretném megismerni.

2021. máj. 18. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz ha elhívod. Elég ha megkérded hogy nincs-e kedve találkozni.
2021. máj. 18. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
fél kezdeményezni nem mer keresni,sajna jóval türelmesebbnek kell lenned vele kezdeményezz.
2021. máj. 18. 15:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat:)
2021. máj. 18. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:

remélem együtt lesztek hívj meg az esküvőre

az is jó ha bemutatsz egy barátnődnek akár az esküvőn

muhahaha

2021. máj. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!