Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mennyire fontos a külső?
Érdekelne hogy nektek mennyire fontos a külső , mikor párt kerestek.
Külsőt tekintve igényes vagyok , divatos ruhák , parfüm stb , de nem vagyok egy jóképű gyerek :D akkor még enyhén fejeztem ki magam :D
Egyébként humoros vagyok , kedves stb (állítólag )
Nekem nem annyira... De azért ne legyen kancsal a fiú. Én mondjuk kifejezetten szeretem a fogszabályzósokat, meg a szemüvegeseket.^^
1*/L
Mai világba már a felszín dominál!
Persze, hogy fontos a külső, hisz egy csúnya férfival nem mernék végig menni az utcán! Fontos, a másik, hogy mennyire tanult, mit ért el az életben, hogy legyen mért rá felnézni! Egy olyan pasi aki az üzletben ételkuponnal fizet, az kiábrándító és nem azért mert szegény, hanem mert nem tett semmit azért, hogy legyen pénze! Ha egy férfi leérettségizik vagy szakma, bármi, akkor már pénzt is keres. Értitek? Nyilván idősebb korban már ezek nem játszanak szerepet, de a mai fiatalságban igen! Évek és érettség kérdése!
20/L
"aki az üzletben ételkuponnal fizet, az ... nem tett semmit azért, hogy legyen pénze"
Pl. egy köztisztviselő (ők sok ételkupont kapnak) már snassz ennek a 20 éves lánykának? Te mit "tettél" eddig, hogy legyen pénzed? (szopást nem beleszámítva)
Fontos a külső, de csak egy bizonyos mértékig. Nem az a lényeg, hogy te legyél a szívdöglesztő álomkirályfi fehér lovon! Az épp elég, ha te elhiszed magadról, hogy jó pasi vagy és ezt a magabiztosságot sugárzod kifelé. Na meg persze előttem már sokan leírták: ápoltság, igényesség és azért egy jó stílusérzék sem árt.
Ha belsőleg minden rendben van és a kisugárzásod is jó, akkor hidd el, nem fontos a szívdöglesztő külső.
Pl. nekem van egy fiú "barátom" (nem hiszek a fiú-lány barátságba) és kezdetben egyáltalán nem jött be. Nem helyes fiú, külsőleg nem is olyan "nagy szám", de amilyen jó barátok lettünk és megismertem belülről, annál jobban megfogott. Van valami, ami vonz hozzá, és bár nem az iskola leghelyesebb pasija, még is rengeteg lány oda van érte, mert magabiztos és a kisugárzása egyszerűen megfog mindenkit...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!