Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mennyire fontos a külső?
Érdekelne hogy nektek mennyire fontos a külső , mikor párt kerestek.
Külsőt tekintve igényes vagyok , divatos ruhák , parfüm stb , de nem vagyok egy jóképű gyerek :D akkor még enyhén fejeztem ki magam :D
Egyébként humoros vagyok , kedves stb (állítólag )
hát tudom mindig azt mondják h a külső nem fontos..
mégis az első benyomás az naon fontos...
én csak olyan fiukkal jártam még aki helyes jó teste van izmos és jófej is. és nekem az is fontos hogy legyen általába ő a középpontban. és nekem pl. a rossz fiúk jönnek be. ^^
L/15
Ezt a mai csili-viliséget nem kell felvenned, a lényeg hogy legyél ápolt megjelenésű és akkor nem lesz gáz. Igaz hogy a belső számít, de az első megjelenés mégiscsak fontos. Ha rendesen fel vagy öltözve, ápolt a bőröd, nem bűzlesz a rengeteg kölnitől és még a humorod meg a kedvességed is bevágod, tuti előnyöd van a normális lányoknál! :)
17/L
Én addig, amíg nem ismertem meg a mostani barátomat, csak a külsőt néztem (milyen izmos, jóképű...stb) és annyit csalódtam, annyian átvertek stb..mire rájöttem, hogy nem csak a kölső számít. A mostani barátomat semmi pénzért nem adnám oda senkinek, ő a legfontosabb a világon nekem:) Pedig nincsenek nagy izmai..stb. De a személyisége annyira tökéletes, és vonzó, hogy tisztára bele vagyok bolondulva^^.
Szóval azt tudom mondani, hogy az érettem lányoknál már nem a külső számít.
Remélem segítettem:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!