Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy pasi aki bejön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi aki bejön, randiztunk is párszor,járnék is vele, de van szakálla ami nem jön be, hogy vehetném rá h mindig megborotválkozzon? Fiúk, ti megtennétek ezt egy lányért?

Figyelt kérdés
21L
2021. máj. 16. 22:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

De azt csak látja a tükörben, h régen mennyivel jobban nézett ki, nem? ☺️

Mert összességében nagyon megfogott, és csak ez az “apro hiba” van az egészben... arra is gondoltam, hogy csak azért növesztett szakállat mert nem volt csaja régóta, nem tudom 🤷🏼‍♀️ De ha pl lenne egy nő, akkor megváltozna

2021. máj. 16. 23:06
 22/29 anonim ***** válasza:
67%
Semmilyen "áldozatot" nem hoznék nőért soha. Egy kis ez aztán egy kis aaaz, utána kicsit nagyobb ez meg az aztán jajj de unalmas vagy keresek mást inkább mert tőled mindent megkapok. Köszi kihagynám.
2021. máj. 17. 00:59
 23/29 anonim ***** válasza:
76%

hmm... 19 éves koromig így voltam, mint a 22-es.

Aztán felnőttem.

2021. máj. 17. 01:09
 24/29 anonim ***** válasza:
63%
Randizz velem, 28 vagyok, de szinte semmi arcszőrzetem nincs. Nálam a szakáll nem opció...mert nincs... 😅
2021. máj. 17. 01:43
 25/29 anonim ***** válasza:

21 évesen volt először kapcsolatom ahol az exem első kérése az volt, hogy növesszem meg a hajam mert neki az tetszik. Megnövesztettem.

Sok évvel később megtetszett egy srác akinek szakálla volt, de nekem sose tetszett a szakáll. Idővel teljesen megszerettem úgy ahogy van, már el se tudnám képzelni szakáll nélkül, pedig úgy is jól néz ki.

Eldöntöttem, hogy többet senki kedvéért nem változtatok a külsőmön mert aki szeret elfogad ahogy vagyok és én sem akarok megváltoztatni senkit semmiben.

Amúgy az exem a következő barátnőjével is megnövesztette a haját pedig előtte tök jó stílusa volt a csajnak most pedig elég igénytelenül néz ki.

2021. máj. 17. 07:27
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, 23-as, hogy a 22-nek van igaza!

Mindig, mindig lesz ujabb dolog, amiben majd valtoznod kell, mert a baratnod ugy kivanja, es egyszer csak majd nem fog mar tisztelni.

Volt no, akiert feladtam hobbit (de legalabbis nagyon lecsokkentettem az idot, amit raszantam), aztan amikor a felszabadult idoben vele akartam lenni, akkor meg 5-bol 3-4szer meg csak abban a varosban sem tartozkodott, ahol laktunk...

Utana viszont, masik no eseteben amikor nem engedtem a dologbol, akkor erdekes modon o is tudott kompromisszumokat kotni, es maskent alakitani a dolgait, es orommel jott el hozzam ugy is, hogy akar egy-masfel orat is egyedul volt a lakasban, mert en elmentem korusprobara, vagy eppen tancprobara.

Szoval be kellett latnom, hogy igy mukodik a dolog: minel elerhetetlenebb vagy, annal jobban tapad rad a no, de nyilvan csak akkor, ha amugy fizikailag bejossz neki.

2021. máj. 17. 07:29
 27/29 anonim ***** válasza:
76%

Ja es kerdezo, meg mindig nem erted a lenyeget, de inkabb olyan erzesem van, hogy nem akarod erteni.

A sracnak NINCSEN apro hibaja, a szakall az csak NEKED nem tetszik annyira. O most igy nez ki! Neked ezt KELL elfogadnod, vagy eppen nem elfogadnod, eszerint folytatni, vagy nem folytatni az ismerkedest.

Sokkal korrektebb dolog, mint mindig cseszegetni majd ezzel, hogy "naaaaa, vagd mar leeeee".

2021. máj. 17. 07:38
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Akkor a csajtól se kérje senki hogy borotválja a lábát meg odalent mert az az ő drága szőre, neki aztán senki semmit ne mondjon és ne akarja megváltoztatni!

A különbség valójában csak annyi, hogy a szakáll egyéni "kényszerítés" lenne (de nem az, mert csak egy kérdés, olvassátok már el), a női szőrtelenítés pedig társadalmi kényszer, amit sok ezer ember kényszerít ki. De a maga módján ugyanaz mindkettő.

Amúgy meg nem értem, miért ne tehetnénk szívességet annak a kedvéért, akit szeretünk. Aki máris fél egy körmöt is levágni a másik kedvéért, hogyan akar kapcsolatban élni, ahol csiszolódni kell egymáshoz és a kompromisszum alap? Nagyon individualista hozzáállás. Meg ez a károgás is, hogy "előbb a szakáll, aztán minden más". Ez hülyeség, ha iszok egy korty vizet, kiiszom a Dunát rögtön? Van, aki képes maga is kompromisszumot kötni, az hogy van egy kérése még nem jelenti azt, hogy ő maga ne hajlana a változásra és egy elvárás még nem végtelen elvárás. Nem kell rögtön keresztet vetni a kapcsolatra ha valakiben megfogalmazódik egy igény. Együtt el lehet dönteni, hogy mi a jó megoldás. Nem kell mindent feladni, van ennek egy egészséges egyensúlya, illetve egyéni mérlegelés, kinek mi a fontos, miből nem enged. De el van tévedve, aki azt hiszi, hogy semmiben nem kell alkalmazkodni a másikhoz. Az éljen egyedül. Majd az édesanyja elfogadja teljesen, feltétel nélkül. Ha a feltétel nélküli szeretet lenne minden kapcsolat alapja akkor nem lenne párVÁLASZTÁS, hanem feltétel nélkül elfogadnánk az első szembejövőt életünk társának. De evolúciósan úgy alakult, hogy válogatunk, keressük a megfelelőt, a hozzánk illőt.

Senki számára nem létezik tökéletes pár, csak elég jó. De ez így rendben is van. A többi innen közös munka. Ugyanígy senki sem jelent tökéletes embert, tökéletes párt automatikusan valaki számára. Sokan ezt hiszik és keresik azt, akinek azok, és akik neki tökéletesek, mindezt egy személyben. Kicsit esélytelen :D

Az a lényeg hogy fejlődjünk önmagunkért, egymásért, váljunk egymás legjobb párjává. Pl ha valaki hisztis és türelmetlen, akkor ne dolgozzon magán, mert majd másnak úgyis így fog kelleni? Lehet várni erre a személyre, de arra is rá lehet jönni, hogy érdemes változni. A szakáll elég megosztó tud lenni.

A kérdésben szereplő férfi majd eldönti, mennyire fontos neki az arcszőrzet, ez belefér-e az alakulás folyamatába. Szabad akarata van, nagyfiú már :D

Kérdező, nyugodtan beszélgess vele erről alkalmas módon, lehet, neki mindegy, csak így volt kényelmes épp.

2021. máj. 17. 09:23
 29/29 anonim ***** válasza:
75%

#3 szakállassal nem lehet normálisan csókolózni, sem normálisan odabújni.

Az a minimum pasiként hogy levágatom ha nőm van. Legyen már ennyi értelem egy pasiban hogy ezt felfogja.

2021. máj. 17. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!