Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi aki bejön, randiztunk is párszor,járnék is vele, de van szakálla ami nem jön be, hogy vehetném rá h mindig megborotválkozzon? Fiúk, ti megtennétek ezt egy lányért?
Nálam kb félévente váltakozik a bajusz+szakáll kombó és a teljesen simára borotvált arc.
A Barátnőm "borotvált állapotomban" ismert meg. Ha néha már borostám volt, akkor csók után mindig mondta, hogy ez fájt neki, mert szúrja őt. Volt olyan, hogy a nyakát csókolgattam vagy valami és láttam, hogy piros lett tőle a bőre. Fáj neki. Ezért gondoltam oké, megborotválkozom miatta persze.
Most már eltelt 8 hónap és benne lennék a bajusz-szakállban. de úgy meg nem tetszem neki annyira. NEM szakítana ilyesmi miatt, de én is azért jobban érzem magam, ha helyesnek tart. vagy ha tetszem neki. Nekem nagyjából mindegy. Borotválkozva is jól érzem magam, és ő is.
Én megteszem érte ezt "kis szívességet", hogy jól érezze magát tőle. Ahogy ő is egy csinos gyönyörű lány, aki hetente jár edzeni, hogy ne hízzon el.
Persze ismerkedéskor nem úgy kell keresni, hogy alapból megváltoztatod, de azért egy szakáll borotválás nem a világ.
Ha azt kérné tőlem a barátnőm, hogy legyek kopasz, akkor elgondolkodnék, hogy ez bolond. Vagy hogyha folyton öltönybe öltöztetne, mert CSAK úgy vagyok neki jó, vagy akármi.
De most ez a kis dolog. hát mondjátok, hogy papucs vagyok, de én ezt megteszem neki, mert szerintem az emberek áldozatot hoznak azokért, akiket szeretnek.
24F
Ja, még annyi hozzá, hogy tudja, hogy én miatta borotválkozom, és mindig konstatálja, amikor megborotválkozom, és akkor kvázi megköszöni. Szóval értékeli a gesztust. Nem mondom neki, hanem hagyom, hogy észre vegye maga. És van, hogy 1-2 nap is beletelik, de ha észre veszi, hogy 5 napja egyszer sem szúrtam őt meg, akkor azt jelenti, hogy közte volt egy alkalom, amikor megborotválkoztam.
ÉS mindig dicsérget, hogy milyen helyes és szexi vagyok borotváltan... mondjuk bajusszal meg azt mondja, hogy úgy nézek ki, mint egy csövi. (Az nem szép dolog), de azért a dicséret jól esik :D
#11 voltam.
Már kapásból a másik megváltoztatása elég rossz ómen. Előbb csak a szakáll, aztán az öltözködés, majd a barátok, érdeklődési kör, stb. Köszi, de én nem kérnék belőle.
Az én szótáramban ez az idomítás. Szakállam marad, majd lesz akinek tetszik és így szeret.
#7 voltam. Èn csak szakállasan érzem jól magam. Volt, akinek korábban levágtam. Megbántam, nem éreztem jól magam a bőrömben és soha nem tenném még egyszer meg. A szakáll amúgy nem szúr. A borosta igen.
Szerencsére a páromnak így tetszem ès élőben sosem látott csupaszon. Sose vàgnàm le más kedvéért, ez màr hozzàm tartozik.
Kerdezo, es a masik valtoztatos lany!
Nem valaszoltatok arra, hogy vajon ti levagatnatok-e rovidre, vagy befestetnetek-e mas szinure a hajatokat, ha valaki erre kerne?
Ugye, hogy ti sem szivesen tennetek? Ez a "ha szeret megteszi erted" meg bullshit, mert mint irtatok alakulo kapcsolat, meg egyutt sem vagytok, de mar megy a zsarolas? Eszem megall.
Ahogy irta a hetes kollega (remelem jol emlekszem a szamara), irto nagy red flag a "jo vagy igy is, de amugy jobb lennel" barmilyen valtozata. A feltetelhez kotott szeretet a leheto legaljasabb dolog, amivel egyik ember a masiknak az onbizalmat es mentalis allapotat rombolhatja.
Azért megkérdezni vagy az igényeket megbeszélni csak meg lehet!
Hát nehogy már.
Ha nekem a barátnőm hajszíne nem tetszik full festett vörösen, hanem az eredeti barna haja jön be, és az tetszik, akkor nem mondhatom meg neki? hanem kussolnom kell róla és nem közölhetem vele, hogy festett vörösen hányadék, természetes barnán viszont csinos, és én az utóbbit preferálom?
:D
Hát hadd mondjam már meg neki! Hát a barátnőm. Nem lehetek őszinte?
Amúgy a kapcsolat elején okés, hogy nem ezzel kezdem, de én most arról akarok diskurálni, hogy a kapcsolaton belül lehet-e?
#11 voltam.
Talán befesteném, ha megbizonyosodnék, hogy jobban állna mint az eredeti.
Akiről a kérdés szól, régebbi képeken láttam szakáll nélkül, és eszméletlen jobban bejött úgy ☺️ Szerintem neki is jobb lenne, ezért gondoltam erre
De figyu. a csávónak SZABAD akarata van. most itt nem arról van szó, hogy a barátnője rá akarja erőltetni, hanem hogy megkérdezné tőle.
Ha csávó nemet mond, akkor annyi. Ha meg amúgy nincs ellenére, akkor meg tök jó, hogy megbeszélték.
Ha meg a csávó akkora papucs, hogy a számára fontos szakállát elengedi csak, hogy bejöjjön a csajának, akkor meg meg is érdemli a pasi. Miért nem állt a sarkára?
Vagy femináci vagyok? Én azt gondolom, hogy az embereknek maguknak kell jó döntést hozni, és nem foghatják arra, hogy rájuk erőltették, mert általában mindenkinek SZABAD akarata van. Csak azt gondolják, hogy ... nem tudom. Hogy nincs? :D
Nem tudom. Félnek képviselni a saját állás pontjukat, mert félnek a konfliktustól? Meg jaj mit gondol a másik? meg ilyen hülyeségek.
#11 voltam továbbra is
Nem, nem lenne neki ugy jo, mert ha jo lenne, akkor levagta volna a szakallat, miutan megnovesztette, es nem tetszett volna neki. Ilyen k*rva egyszeru a dolog :D
O most szakallas, es ha neked igy nem annyira jon be, akkor miert kezdtel vele egyaltalan ismerkedni?
Kapcsolaton belul sincs nagy kulonbseg a velemenyemben. Ha megkerdezi, nyilvan ne hazudj, es elmondhatod, mint tenyt, hogy neked nem tetszik. De mi van, ha sajat maganak meg nagyon tetszik? A vegso szo akkor is az ove, hiszen az o haja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!