Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ilyet ír már 3-4 nap levelezés után, azt eresszem el? Aki ezt leírja, azzal tuti nem lesz komoly?
Én: Ice heart vagy. De mi értelme ennek? Azon kívül, hogy elüldözöd azt, aki lehet, hogy igazán tudna szeretni.
Ő:én nem üldözlek el. mondtam beszélgethetünk. de hogy lesz e ebből bármi komolyabb is arra nem biztos hogy sok esély van.
Annyit tudni kell, hogy előtte már sokat beszélgettünk és kB semmiben se egyeztünk. De azt hozzáteszem, hogy azért, mert mindig mindenbe belekötött és támadóan lépett fel, szóval vita lett a vége. Szerinte pl. pszichológushoz kéne fordulnom, mivel másfél éve nem szexeltem senkivel. Én meg mondtam neki, hogy bocsi, de én érzelmi alapon működöm és nem találtam senki olyat, akivel ez működött.
Meg ilyeneket mond, hogy túl lelkes vagyok. Ez a következő kérdésem, szerintetek baj, ha egy nő lelkes? Most ha egy nőnek valaki tetszik vagy a nőt felbíztatják, akk milyen legyen? Már ez is baj?

Ha ennyire nem passzoltok és mindenbe csak beleköt, miért beszélgetsz még vele mindig? Ha én valakinél azt érzem már az ismerkedés elején, hogy ebből biztos nem lesz semmi, nem húznám eddig.
Ő elég egyértelműen megmondta, hogy beszélgethettek, de komoly nem lesz belőle. Jó, azt írta, hogy "nem biztos hogy sok esély van", de ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy nem lesz semmi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!