Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki ilyet ír már 3-4 nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyet ír már 3-4 nap levelezés után, azt eresszem el? Aki ezt leírja, azzal tuti nem lesz komoly?

Figyelt kérdés

Én: Ice heart vagy. De mi értelme ennek? Azon kívül, hogy elüldözöd azt, aki lehet, hogy igazán tudna szeretni.

Ő:én nem üldözlek el. mondtam beszélgethetünk. de hogy lesz e ebből bármi komolyabb is arra nem biztos hogy sok esély van.

Annyit tudni kell, hogy előtte már sokat beszélgettünk és kB semmiben se egyeztünk. De azt hozzáteszem, hogy azért, mert mindig mindenbe belekötött és támadóan lépett fel, szóval vita lett a vége. Szerinte pl. pszichológushoz kéne fordulnom, mivel másfél éve nem szexeltem senkivel. Én meg mondtam neki, hogy bocsi, de én érzelmi alapon működöm és nem találtam senki olyat, akivel ez működött.

Meg ilyeneket mond, hogy túl lelkes vagyok. Ez a következő kérdésem, szerintetek baj, ha egy nő lelkes? Most ha egy nőnek valaki tetszik vagy a nőt felbíztatják, akk milyen legyen? Már ez is baj?

2021. máj. 14. 12:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Ez nem nő akit leírtál, hanem egy pióca, egy kullancs. A pasinak van igaza. Még nem is ismered. Mit akarsz komolyat? Az eleve nem elhatározás kérdése.
2021. máj. 14. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Te egy ilyen emberrel minek akarnál tovább ismerkedni? De komolyan. Leírja, hogy nem vesz komolyan, sérteget, kötözködik, te meg még beszélgetni akarsz vele tovább? Lehet tényleg nem ártana az a pszichológus mert ez már beteges önsorsrontás.
2021. máj. 14. 12:40
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Ja és egyetértek az elsővel, tényleg egy kullancs vagy. De ettől még igaz amit írtam.
2021. máj. 14. 12:41
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
De minek akarsz tőle bármit is?
2021. máj. 14. 12:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Neki ez a hozzáállása egy kapcsolathoz. A férfiak általában ez, hogy ők csak jól szeretnék érezni magukat. Egy nő meg a biztonságot és komoly kapcsolat lehetőségét keresi. Aki ilyet mond, simán nem vehető komolyan. Aki meg azt írja le, amit ti, azok meg nem ismerik a nőket. Biztos nagy sikerük is lehet a csajoknál....
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
mivan? a csavo nem ‘ice heart’ egyszeruen csak nem erdekled. engedd el ezt..
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen pasikat messziről el kell kerülni...mindig mindenbe beleköt, mindig neki kell legyen igaza, nem tiszteli más véleményét semmiben, hanem egyenesen hülyének nézi. Most mondom neked, hogy ezek nárcisztikus vonások, és ha nem szeretnél egy önző p_öcs pasit, már most hagyd abba az ismerkedést.

Na meg azzal indítani, hogy “hát ebből úgyis kis eséllyel lesz kapcsolat”, az elég lehangoló.

2021. máj. 14. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
3-4 nap levelezés után csak az elmebetegek beszélnek érzelmekről meg biztonságról. Ezt nőként írom.
2021. máj. 14. 12:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Akk ne írogasson, ha nem érdeklem. Ilyen egyszerű. Van ezer nő, akinek lehet írni és csókolom
2021. máj. 14. 12:50
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
#5 ha neki ez a véleménye egy kapcsolatról, akkor főleg ne akarj tőle semmit, érzelmi analfabéta lehet. Neked viszont szükséged van érzelmi mélységre, egyszerűen nem passzoltok, ennyi, el kell engedni.
2021. máj. 14. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!