Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok a hibás szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás szerintetek?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, van egy srác, akivel szimpik voltunk egymásnak. Viszont alapvetően én komoly kapcsolatot keresek, Ő inkább szexet. A napokban beszélgettünk erről a szex témáról, hogy mi lenne ha. Mondta, hogy szeretne velem lenni már régebb óta, mert nagyon esete vagyok. Szóval előző nap ez a srác totál felbíztatott, hogy akkor találkozzunk és érezzük jól magunkat. És én ebben a tudatban mentem el aludni. Másnap ahogy ígérte írt is, én továbbra is lelkes voltam és olyan stílusban is beszéltem vele, de már nem volt ugyanolyan velem. Visszafogott volt, eléggé lepattintós, célozgatott csak. Konkrétan ilyeneket írt, hogy nyomulós vagyok, nem értek a nemből stb. De azt nem írta le, hogy meggondolta magát, inkább ilyeneket mondott, majd letiltott. Mintha tegnap nem is vele beszéltem volna. Amúgy amikor rákérdeztem, hogy most mégsem tetszem neked, azt válaszolta, hogy de igen, csak a szex nem a legjobb ötlet. És nem akar megrontani se, ha én inkább komolyat keresek.

Szerintek, ha egy férfi belelkesít, majd mit se tudok róla, hogy másnapra meggondolta magát (mert nem is közölte így konkrétan, csak félinfókat tudtam meg) most tényleg én vagyok a nyomulós és a hibás?

2021. máj. 14. 07:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Sztem csak beijedt, keress ferfit ne fiucskat
2021. máj. 14. 07:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ne keresd a hibát ott, ahol nincs!

Berezelt, jött egy másik impulzus, s most máshogy gondolja.

Tanultál belőle, s őt engedd el!

keress olyat, aki nem lép le. Komolyan!

2021. máj. 14. 07:36
 3/13 A kérdező kommentje:
Tényleg, még azt is írta, hogy én egy könnyen szerelembe esős nő vagyok és nekem más való. 😊
2021. máj. 14. 07:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
kiegyensúlyozatlan, mentális katyvasz van a fejében, kell ez neked, minek rágódni ilyesmin?
2021. máj. 14. 07:58
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Nekem úgy tűnik, hogy egyszer megvoltál neki, de többször nem kellesz, mert attól fél, hogy beleszeretsz, és rá fogsz akaszkodni, holott ő rohadtul nem vágyik komoly kapcsolatra, te meg mint mondtad is neki, igen. Sztem miután elmondtad neki, hogy te komoly kapcsolatra vágysz, nem is volt más célja veled, mint egyszer bevarrni, azt szevasz.
2021. máj. 14. 08:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Mi nem feküdtünk le soha. Sőt nem is találkoztunk, csak beszélgetünk egy ideje.
2021. máj. 14. 08:12
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
ő a tipikus: szája jár, de ahogy lenne valami, lelép. Tudod miért? Mert igazán nem is akart semmit, csak jól esett neki, hogy futottál utána.
2021. máj. 14. 08:16
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ezt hagyd a pi.ba. Eleve minek akarsz vele ismeretlenül dugni, ha te komoly kapcsolatot keresel? Lehet, hogy csak kiábrándult ettől.
2021. máj. 14. 08:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát azért, mert nem idegen, régóta beszélgetünk és már nem voltam senkivel úgy rég és hirtelen felindulásból jó ötletnek tartottam, amikor felvetette.
2021. máj. 14. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Beírt a dughatók listájára, de most nem téged dobott a gép. Ha maga alatt lesz, előszed.

Vond le a következtetést, hogy kb mennyire tart téged.

2021. máj. 14. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!