Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők vonzónak tartják, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők vonzónak tartják, ha egy férfi nem koslat utánuk úgy, mint egy pincsikutya?

Figyelt kérdés
Ha nem írogat neki folyton, nem lájkolgatja folyamatosan a képeit facebookon és nem nyalja egyfolytában a sheggét, hogy milyen gyönyörű stb. Egy ilyen férfi a vonzóbb vagy az ellenkezője szerintetek? Elsősorban inkább nők válaszát várom, de a férfitársaim is leírhatják a véleményüket.
2021. máj. 12. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem önmagában az vonzó, hogy nem tesz erőfeszítéseket a vonzalom kimutatasára, hanem az hogy a nőnek is megadod a teret, hogy eldönthesse mit akar kezdeni a vonzalmaddal.

Ez nem tudom érthető-e?

Ha olyan tisztelettel kezeled mint ahogy a barátaidat is, és hagysz teret a kölcsönösségnek is az felszabadító tud lenni.

2021. máj. 12. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha kedvel egy férfi, akkor azt eltúlzott színjáték nélkül is a tudomásomra hozhatja. Jól esik a rajongás, de úgy normálisan. A színjátéknak úgyis hamar vége lenne.
2021. máj. 12. 09:50
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Én egy férfitársad vagyok, és az a vélemenyem erről, hogy játszmázás. Általam elítelendő. Önmagamat adom mindig, ha van kedvem, írok egy nőnek, ha nincs, akkor nem. Aki belémszeretett az abba szeretett bele, aki vagyok. Nem szeretem, ha valaki megjátsza magát, taktikázik. Egy kapcsolat szóljon két egyenrangú fél szimpátiájáról majd szerelméről.
2021. máj. 12. 09:50
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 Értem mit mondasz és adtam is a zöldet, de én arról beszélek, ha egy férfi alapból ilyen.
2021. máj. 12. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha alapból ilyen, akkor tetszene, csak ne játssza meg.
2021. máj. 12. 09:58
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
tudod a férfiak csak azokért a nőkért hajlandók koslatni, akik álmaik nője. Ha a nő épp csak ha ló nincs jó a szamár is, nem szerelmesek, akkor bizony nem képesek erőfeszítést tenni, csak annyit, amivel még fennmarad a kapcsolat. Én viszont az ilyet már kiszúrom, szóval egyből dobom is, ha látom mi a szitu. jobban örülök egy koslatónak, ami azért nem utal zaklatásra.
2021. máj. 12. 09:59
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

3as vagyok, köszi :)

Heteró férfiként ennyit tudok hozzátenni. De igaz, én is kíváncsi vagyok amúgy mit gondolnak a nők erről.

2021. máj. 12. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapból ilyen, akkor az jó, engem nem zavar...mondjuk likeolgatni nem tud mert nem vagyok faces...de jólesik ha ir és sokat.
2021. máj. 12. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezt szerintem csak egy top 10 es alfának nézik el és fognak ők koslatni utána. Átlagosabb srác ha így csinálja, hamar lelép mellőle a csaj.
2021. máj. 12. 10:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

azt kene tisztazni, hol van a hatar az idegesito, tulzo nyomulas es az oszinte, lelkes erdeklodes kozott. alapvetoen minden no szereti, ha egy ferfi erezteti vele, hogy erdeklodik iranta, sokat ir, bokol stb., de azert van egy hatar, amit atlepve mar tul sok.

pl. ha felorankent ramirogat, amikor valami dolgom van es nem tudok azonnal reagalni, de csak nyomja es nyomja.. az mar inkabb terhes, mint kellemes. ugyanez a bokokkal. persze orulok nekik, sot kellenek is a bokok, de ha azt erzem, hogy minden 2. mondataban enegem istenit, az kinos.

altalaban ez a tulzo nyomulas akkor szokott bekovetkezni, amijor valami nem annyira jo pasival szobaall egy nala sokkal jobb no es akkor ugy erzi, megfogta az isten labat es nagyon eroklodik, hogy ne veszitse el.

2021. máj. 12. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!