Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha azt látnátok, hogy sétál előttetek egy pár, a nő telepakolva bevásárlószatyrokkal, öblitő, sör, kóla stb, alig bir menni, közben a csávója viszi pórázon a pincsikutyát?
Figyelt kérdés
Ismertek hasonló párokat?2019. szept. 23. 16:34
1/18 anonim válasza:
A nőnek van szája. Tud szólni a párjának, ha cserélni akar.
Innentől kezdve mi köze másnak hozzá? Elárulom, hogy semmi.
2/18 anonim válasza:
Lehet szimplán valami egészségügyi oka van, pl nekem sérvműtét után 6 hétig nem lehetett 5 kilónál többet emelni, az elején még ennyit sem... Szóval én egyből ilyesmire gondolnék
4/18 anonim válasza:
Mondjuk arra gondolnék, hogy a férfinak valószínűleg fáj valamije vagy van valami testi baja ami miatt nem emelhet. Páromnak csípődött már be párszor úgy a dereka, hogy ha akarta volna se tudott volna emelni bármit is, menni alig tudott. Nem érdekelt, hogy szarul néz ki cipeltem én a cuccokat, mégis mit csináljunk kínozzam őt vele miközben amúgy is baromira fáj neki?
5/18 anonim válasza:
Nem az én dolgom,hogy szoljak bármit is.Ők tudják,hogy miért van ez.Lehet a pasit éppen pár nappal ezelőtt műtötték valamivel és nem szabad emeljen.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem, semmi baja nem volt.
2019. szept. 23. 17:05
7/18 anonim válasza:
#6 - Honnan a zsákomból tudod eldönteni egy előtted sétáló párról, hogy a férfit műtötték vagy sem.
Avagy te vagy a nő, aki cipekedett és sértve érzed magad, de annyi eszed nincs, hogy kinyisd a szád...
8/18 anonim válasza:
Ha a férfinek nincs semmi baja,akkor nyugodtan vihetné a csomagokat.
9/18 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy semmi baja nem volt? Nyilván sehonnan... Hacsak nem te vagy a nő, de hát akkor meg te választottad...
10/18 anonim válasza:
Cigányoknál szoktam ilyet látni.
De magyaroknál is van rá példa azért.
Sajnos én is voltam így és az akkori "páromnak" semmi baja sem volt, csak simán egy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!