Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha azt látnátok, hogy sétál előttetek egy pár, a nő telepakolva bevásárlószatyrokkal, öblitő, sör, kóla stb, alig bir menni, közben a csávója viszi pórázon a pincsikutyát?
Nézd, ezerszer vitte már a szatyromat az uram, néha meg cipekedtem én. Nincs erre semmilyen szabály.
Szerintem jól megvagyunk így, felesleges ebbe beleszólnia bárkinek is. Van szám, szólok ha nem tetszik valami.
Lesz**arom. Ha annyi esze van..
De ma már nem is csodálkoznék azon ha a pasi el sem bírná, néhánynak olyan lábai vannak mint 2 őzikének
Jó páros, az biztos. Mintapáros.
Ha a nő nem veszi/vette észre, hogy hova is került, akkor nincs mit mondani.
Egy kivétel létezhet:
Ha a hapsinak van valami eü.-baja.
Nyílván a már leírtakra gondolnék.
Ha magamat veszem alapul, akkor meg azt, hogy a nő akarta. Én szeretek cipekedni, már régóta magamra számíthatok a legjobban és ebből akkor sem engedtem amikor párom lett. Mondjuk ő is ugyanúgy viszi a cuccokat, de ha úgy van, én viszem a többet. Nyilván ő el akarja venni, én meg nem adom. Na most kívülről ez szintén úgy tűnhet, hogy egy paraszt, pedig nem.
Nem minket láttál? 😁😁
Sétával egybekötjük hétvégente a vásárlást és néha inkább a szatyrokat választom mint a kutyát. A szatyor nem rántgat és nem cikázik a lábam alatt 😂 És nem kakil,amit utána fel kell szedni 😊
Egyébként nehéz eldönteni,hogy a férfi bunkó vagy valami baja van ami miatt nem emelhet vagy esetleg ők is úgy voltak,ahogy néha mi 😀
Nálunk nem rendszeres,hogy én cipekedek,mert a párom állandóan minden nehezet elvesz tőlem,neki gáz ha én cipekedek.Pont emiatt,hogy mit gondolnak az emberek.
Én szoktam vinni a cuccokat, ha úgy van.
Nem kell ehhez nagy dolgokra gondolni, pl nemrég páromnak kihúzták a bölcsességfogát, hazafele beugrottunk pár holmiért a boltba, na ilyenkor nyilván nem ő fog súlyokat emelgetni, 10 perccel a húzás után...
De amúgy is sokszor én hurcolom a dolgokat, neki rossz az egyensúlya, plusz nekem is kényelmesebb, ha ő elrajtol cuccok nélkül, és elindítja a kocsit, télen kapcsol fűtést, nyáron kapcsol klímát, kiáll a parkolóhelyről, mit tudom én, és nekem már csak be kell ömleszteni a szakrét aztán behuppanni az ülésre... ez nekem jobban megéri, mint hogy egy zsugor vízzel kevesebbet kelljen vinnem, nem vagyok teljesen puding. :D
Bónusz: az Aldiban a pénztárosok olyan tempóval szórják a kassza végén az árut, hogy örülök, ha sikerül bezsákolnom és magamraszerelnem, amíg a párom fizet. Mire lenne jó, ha még fizetés után ő állna neki összeszedegetni a cuccokat? Ha meg már egyszer magamra barkácsoltam a holmikat, akkor ne álljunk már neki velük zsonglőrködni, akkor inkább ő menjen a kocsihoz (lsd feljebb).
¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!